Ατύχημα με λεωφορείο στην Τουρκία τραυματίζει αρκετούς Ταϊλανδούς τουρίστες

Εθνικός-

Στις 23 Νοεμβρίου 2023, οι αξιωματούχοι της Βασιλικής Πρεσβείας της Ταϊλάνδης στην Άγκυρα της Τουρκίας αποκάλυψαν δημόσια ότι ένα λεωφορείο που μετέφερε Ταϊλανδούς τουρίστες είχε ένα ατύχημα στο δρόμο προς την πόλη Ντενιζλί. Από το ατύχημα αναφέρθηκαν 4 σοβαροί τραυματισμοί και 22 ελαφροί τραυματισμοί.

Τούρκοι δημοσιογράφοι δήλωσαν στο κοινό ότι στο ατύχημα ενεπλάκη πούλμαν από την Dorak Tour Company που μετέφερε 26 Ταϊλανδούς τουρίστες που κατευθυνόταν προς την πόλη Ντενιζλί. Ξαφνικά, για αδιευκρίνιστο λόγο, το πούλμαν συγκρούστηκε σφοδρή με διαφημιστική πινακίδα στην άκρη του δρόμου.

Ως αποτέλεσμα, 4 άγνωστοι Ταϊλανδοί τουρίστες τραυματίστηκαν σοβαρά και άλλοι 22 Ταϊλανδοί τουρίστες τραυματίστηκαν μόνο ελαφρά. Λίγο αργότερα μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία Cardak και Pamukkale στο Ντενιζλί.

Αρχικά, στελέχη της τουρκικής πρεσβείας επικοινώνησαν με τις οικογένειες των θυμάτων για να τους ενημερώσουν για την κατάσταση της υγείας των συγγενών τους.

Ωστόσο, μέχρι την ώρα του Τύπου δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.