Ζευγάρι αστέγων συνελήφθη στην παραλία Jomtien με σύνεργα ναρκωτικών

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Πατάγια -

Οι αρχές της Πατάγια ανέλαβαν σοβαρά μέτρα για να αντιμετωπίσουν το ζήτημα ενός ζευγαριού αστέγων που φέρεται να εμπλέκεται σε ενοχλητική συμπεριφορά, να εκφοβίζει τους ντόπιους με όπλα και να εμπλέκεται σε κατάχρηση ναρκωτικών στην παραλία Jomtien.

Ο κ. Phatthana Boonsawas, πρώην αντιδήμαρχος της Πατάγια, αποκάλυψε την Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου, ότι έλαβε πολλαπλές καταγγελίες από κατοίκους κοντά στην παραλία Jomtien σχετικά με την ενοχλητική συμπεριφορά ενός αγνώστου ταυτότητας ζευγαριού αστέγων.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, τα δύο άτομα προκαλούσαν αναστάτωση στην περιοχή εκφοβίζοντας κατοίκους και τουρίστες και επίσης εμπλέκονταν σε κατάχρηση ναρκωτικών. Ο κ. Phatthana ανέφερε ότι οι ενέργειες του ζευγαριού έχουν προκαλέσει φόβο και αναστάτωση στην τοπική κοινωνία και αμαύρωσαν τη φήμη της παραλίας Jomtien ως ασφαλούς τουριστικού προορισμού.

Μόλις έλαβε τις καταγγελίες, ο κ. Phatthana συντονίστηκε με την αστυνομία της Pattaya, η οποία κατάφερε γρήγορα να εντοπίσει το ζευγάρι. Οι αρχές τους συνάντησαν στην παραλία Jomtien χθες, 23 Νοεμβρίου 2023, και βρήκαν στην κατοχή τους σύνεργα ναρκωτικών. Έγινε κατανοητό ότι οι ύποπτοι δεν μπορούσαν να μιλήσουν με συνέπεια, έτσι οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια για νομικές διαδικασίες.

Ο κ. Phatthana συνέστησε στους κατοίκους να αναφέρουν αμέσως στις αρμόδιες αρχές τυχόν προβλήματα που επηρεάζουν τους ίδιους και τους τουρίστες για να διατηρήσουν την παγκόσμιας κλάσης ασφαλή τουριστική εικόνα της πόλης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.