Ηγέτης του Pheu Thai Party Advocates for Cultural Soft Power, Highlights Mookata στην επίσκεψη Uttaradit

Εθνικός-

Στις 19 Νοεμβρίου 2023, η κα Paetongtarn Shinawatra, η ηγέτης του Pheu Thai Party, και άλλα μέλη του Pheu Thai Party επισκέφτηκαν το γραφείο του Pheu Thai Party, στο Uttaradit.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η Paetongtarn δήλωσε δημόσια ως πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Στρατηγικής Ήπιας Δύναμης ότι είναι έτοιμη να υποστηρίξει τον τουρισμό τόσο σε αστικό όσο και σε αγροτικό επίπεδο.

Για παράδειγμα, το Uttaradit είναι διάσημο για τα τρόφιμα, τα φρούτα και τις τοπικές χειροτεχνίες καθώς πωλούνται με την ετικέτα "Uttaradit Provenance".

Επιπλέον, η Paetongtarn ισχυρίστηκε ότι επιδιώκει να παρουσιάσει το "Mu Kratha, Mookata ή ταϊλανδέζικο πιάτο μαγειρεμένο στο τραπέζι" ως μια μαλακή δύναμη που θα μπορούσε να προσελκύσει ανθρώπους, τόσο Ταϊλανδούς όσο και ξένους.

Το Mookata είναι ένα δημοφιλές στυλ ταϊλανδέζικου μπάρμπεκιου που συνδυάζει στοιχεία μπάρμπεκιου και ζεστό ποτ.

Διαβάστε περισσότερα για την Soft Power από τον Ηγέτη του Pheu Thai Party.
«Η Mookata έχει δύναμη και γοητεία ως ταυτότητά της που η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης θα μπορούσε να ονομάσει Soft Power», είπε ο Paetongtarn.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.