Το Witness the Future of Entertainment ως Terminal 21 παρουσιάζει ένα θεαματικό σόου με 300 Drone

Πατάγια -

Ετοιμαστείτε για μια μεγάλη παράσταση! Μια πτητική επίδειξη 300 drone από την Sky Image Tech θα πραγματοποιηθεί στον τερματικό σταθμό 21 της Pattaya στις 24 έως τις 25 Νοεμβρίου και από τις 27 έως τις 28 Νοεμβρίου.

Ετοιμαστείτε να μαγευτείτε από εκπληκτικές προβολές και μια συμφωνία φώτων, ήχου και εφέ που υπόσχονται να δημιουργήσουν μια πραγματικά μεγάλη παράσταση.

Η παράσταση θα εκτυλιχθεί με φόντο δύο διακριτικά θέματα, προσθέτοντας ένα επιπλέον στρώμα ενθουσιασμού στη συνολική εμπειρία:

Θέμα 5 Years Terminal 21 Pattaya & Street Basketball

  • Ημερομηνία: 24-25 Νοεμβρίου 2023
  • Ώρα: 8:30 – 9:10

Temple Fair & Loy Krathong Theme

  • Ημερομηνία: 27-28 Νοεμβρίου 2023
  • Ώρα: 8:00 – 8:40

Βυθιστείτε στην εορταστική ατμόσφαιρα αυτών των δύο ξεχωριστών φεστιβάλ, όπου η συγχώνευση τεχνολογίας και παράδοσης υπόσχεται ένα μοναδικό και σαγηνευτικό σόου. Το καλύτερο κομμάτι? Αυτή η εξαιρετική εκδήλωση είναι εντελώς δωρεάν για παρακολούθηση! Φέρτε τους φίλους και την οικογένειά σας στο Terminal 21 Pattaya και γίνετε μέρος αυτής της μαγικής εμπειρίας.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.