Η Pattaya ενώνει τις δυνάμεις της για την αναζωογόνηση του κόλπου της Ταϊλάνδης και την προώθηση της θαλάσσιας βιοποικιλότητας

Πατάγια -

Η Αρχή Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ταϊλάνδης (EGAT) συνεργάστηκε με το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) και την πόλη της Πατάγια για να οργανώσει μια εκδήλωση για την ανάπτυξη παλαιών ηλεκτρικών μονωτών στα ανοικτά του Koh Sak για τη δημιουργία τεχνητών κοραλλιών για θαλάσσια πλάσματα.

Αυτή η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος του Fish House Project υπό την ηγεσία της EGAT, και συμμετείχαν ο κ. Paitoon Panchaiyaphum, Διευθυντής του Τμήματος Διατήρησης και Διαχείρισης Πόρων στο DMCR, η κα Sumitra Kanchanamit, Διευθύντρια του Κεντρικού Τμήματος Επιχειρήσεων στο EGAT, και μέλη του η λέσχη καταδύσεων Sea Walker.

Η κ. Jintana Bamrung, εκπροσωπώντας τον Αντιδήμαρχο της Πατάγια, τόνισε τη σημασία αυτού του έργου για την ανάπτυξη της πόλης. Δήλωσε ότι τόσο η DMCR όσο και η EGAT αναγνωρίζουν την Pattaya ως κορυφαίο τουριστικό προορισμό στην Ταϊλάνδη και ότι η εγκατάσταση παροπλισμένων ηλεκτρικών μονωτών στη θάλασσα στα ανοιχτά του Koh Sak θα συμβάλει στην αποκατάσταση των φυσικών πόρων και του θαλάσσιου οικοσυστήματος. Αυτό, με τη σειρά του, αναμένεται να τονώσει τον τουρισμό και την αλιεία του νησιού, τονώνοντας την οικονομία της επαρχίας Chonburi.

Σύμφωνα με τους αξιωματούχους, η EGAT έχει αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχημένων συνεργασιών με διάφορους εταίρους για τη δημιουργία σπιτιών τεχνητών ψαριών από ηλεκτρικούς μονωτές σε πολλές τοποθεσίες σε όλη την Ταϊλάνδη. Ο συνολικός αριθμός των εγκατεστημένων μονωτών έχει ξεπεράσει τις 5,000, συμβάλλοντας σημαντικά στη βιώσιμη αποκατάσταση του θαλάσσιου οικοσυστήματος.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.