Η Sri Racha ετοιμάζεται να οργανώσει άλλο ένα φανταστικό φεστιβάλ θαλασσινών

Σρι Ράτσα -

Ένα άλλο λαχταριστό φεστιβάλ θαλασσινών «Amazing Seafood Festival 2023» πρόκειται να κάνει πάταγο στη Σρι Ράτσα από τις 25 έως τις 27 Νοεμβρίου.

Η γιορτή υπόσχεται να δελεάσει τους γευστικούς κάλυκες όλων των παρευρισκομένων με μια ποικιλία από ωκεάνιες απολαύσεις, από φρέσκο ​​σασίμι, ζουμερό καλαμάρι, παχουλές γαρίδες, πλούσιο αστακό, γλυκό καβούρι και μια ποικιλία από γευστικά ψάρια.

Ελάτε πεινασμένοι και κατεβείτε στο Δημοτικό Πάρκο Υγείας στη Σρι Ράτσα για αυτό το απίστευτο γεγονός, όπου μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πάνω από 100 τοπικά διάσημους πάγκους με φαγητό, όλα επιδεικνύοντας απολαύσεις που προέρχονται τοπικά από το απέραντο γαλάζιο.

Το φεστιβάλ όχι μόνο θα δελεάσει τους γευστικούς σας κάλυκες αλλά και θα διασκεδάσει με παραστάσεις διάσημων καλλιτεχνών. Το Amazing Seafood Festival 2023 εγγυάται μια ζωντανή και συνεχή γιορτή.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.