Ο ιδιωτικός τομέας της Pattaya επισημαίνει την άνοδο του οικογενειακού τουρισμού εν μέσω της επέκτασης της υπηρεσίας νυχτερινής ζωής, υποστηρίζει τη διαύγεια στις ζώνες ψυχαγωγίας

Εθνικός-

Στις 10 Νοεμβρίου 2023, ο κ. Thanet Supornsahasrungsi, Εκτελεστικός Διευθυντής της Sunshine Hotels & Resorts στην Πατάγια, αποκάλυψε δημόσια ότι παρά την παρατεταμένη ώρα εξυπηρέτησης έως τις 4 π.μ. σε τέσσερις πιλοτικές επαρχίες, οι τάσεις στον οικογενειακό τουρισμό αυξάνονται στην Πατάγια.

Προηγουμένως, περισσότερο από το 90% των ξένων τουριστών στόχευαν στη νυχτερινή ζωή όπου συγκεντρώνονταν σε πολυσύχναστες περιοχές όπως η Walking Street, η παραλία Pattaya και η Buakhao Road. Οι ζώνες ψυχαγωγίας θα πρέπει να καταστούν σαφείς προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν σημαντικά ζητήματα όπως η ηχορύπανση και άλλες αρνητικές επιπτώσεις στις τοπικές κοινωνίες, δήλωσε ο Thanet.

«Στην πραγματικότητα, είναι γνωστό ότι οι περιοχές διασκέδασης που ανοίγουν περισσότερο από τη νομικά προβλεπόμενη ώρα στις 2 τα ξημερώματα μπορεί να προκαλέσουν δυνατούς θορύβους αργά τη νύχτα που ενοχλούν τους κατοίκους της περιοχής», είπε ο Thanet.

Σύμφωνα με η προηγούμενη δήλωση του κ. Anutin Charnvirakul, Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, σχετικά με τις υπηρεσίες παρατεταμένου ωραρίου, Ο Thanet εξέφρασε την ανησυχία του ότι τα υπαίθρια εστιατόρια ή μπαρ μπορεί να μην είναι σε θέση να ελέγξουν τους θορύβους όπως οι εσωτερικές παμπ ή τα μπαρ. Ειδικά, οι υπαίθριοι χώροι ψυχαγωγίας στις τοπικές κοινωνίες θα επηρέαζαν τη νυχτερινή ζωή των ντόπιων.

Ο Thanet πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης θα πρέπει να άρει την απαγόρευση πώλησης αλκοόλ σε ορισμένες περιόδους της ημέρας και σε θρησκευτικές ημέρες. Πολλοί ξένοι τουρίστες μπορεί να μην καταλαβαίνουν τους λόγους καθώς έτσι κι αλλιώς βρίσκονται σε διακοπές και πίνουν για χαλάρωση.
«Οι πωλήσεις αλκοόλ θα πρέπει να είναι διαθέσιμες όλη την ημέρα για να ικανοποιήσουν όλα τα μέρη», είπε ο Thanet.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.