Ο δήμαρχος της Πατάγια σχεδιάζει συνάντηση για να συζητήσει την πολιτική κλεισίματος του μπαρ στις 4 το πρωί

Πατάγια -

Ο κ. Poramase Ngampiches, ο Δήμαρχος της Πατάγια, πρόκειται να συγκαλέσει ειδική συνάντηση για να συζητήσει τις προετοιμασίες για την επερχόμενη ώρα κλεισίματος στις 4 π.μ. για τις εγκαταστάσεις νυχτερινής διασκέδασης σε νόμιμες ζώνες ψυχαγωγίας.

Η συνάντηση ήταν απάντηση στην ανακοίνωση του Πρωθυπουργού Srettha Thavisin προς επιτρέπουν στους νυχτερινούς χώρους της χώρας, συμπεριλαμβανομένων των κλαμπ και των μπαρ, να λειτουργούν έως τις 4 π.μ. σε μια προσπάθεια να τονωθεί η οικονομία.

Η πολιτική, που έχει προγραμματιστεί να εφαρμοστεί στις 15 Δεκεμβρίου, θα εφαρμοστεί σε τέσσερις επαρχίες sandbox, συμπεριλαμβανομένης της Μπανγκόκ, του Τσιάνγκ Μάι, του Πουκέτ και του Τσονμπούρι, της πατρίδας της πόλης-θέρετρο της Πατάγια. Αυτό στοχεύει στην καλύτερη ευθυγράμμιση των ωρών λειτουργίας των νυχτερινών κέντρων με τις νυχτερινές προτιμήσεις των διεθνών τουριστών που έρχονται για να εξερευνήσουν τις μεταμεσονύχτιες σκηνές της Ταϊλάνδης, δήλωσε ο πρωθυπουργός Srettha.

Σύμφωνα με τον κ. Poramase, χώροι που θα απολαύσουν αυτό το πλεονέκτημα είναι αυτά που βρίσκονται επί του παρόντος στις νόμιμες ζώνες ψυχαγωγίας, όπως η δυτική πλευρά του Third Road, η Walking Street και η περιοχή LK του μετρό μόνο. Ωστόσο, ο δήμαρχος άφησε να εννοηθεί ότι η πόλη μπορεί να εξετάσει το ενδεχόμενο να διευρύνει περαιτέρω τους περιοριστικούς νόμους περί χωροταξίας δύο δεκαετιών στο μέλλον, αφού διενεργήσει περισσότερες μελέτες και δημόσιες ακροάσεις.

Αρχικά, θα συναντηθεί με τον κυβερνήτη του Τσονμπούρι και την Αστυνομία της Περιφέρειας 2 σύντομα στο Δημαρχείο του Τσονμπούρι για να επανεξετάσει τους υφιστάμενους κανονισμούς για να διασφαλίσει ότι η επέκταση θα έχει ελάχιστη αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής και για να διατηρήσει την ασφάλεια των τουριστών.

Ο κ. Poramase εξέφρασε επίσης πρόσθετη ανησυχία για την πιθανή επιδείνωση της ηχορύπανσης, σημειώνοντας ότι η πόλη Pattaya είχε λάβει πάνω από 700 καταγγελίες για το θόρυβο κατά χώρων ψυχαγωγίας τον περασμένο χρόνο. Τόνισε την πρόθεσή του να αντιμετωπίσει συγκεκριμένα το θέμα αυτό με τους χώρους διασκέδασης τόσο πριν όσο και κατά την υλοποίηση της επέκτασης.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.