Η τουριστική αστυνομία της Πατάγια βοηθά στην ανάκτηση του χαμένου τηλεφώνου του Βρετανού τουρίστα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Τουριστική αστυνομία της Πατάγια

Πατάγια -

Η Τουριστική Αστυνομία της Πατάγια έσωσε τη μέρα για έναν Βρετανό τουρίστα όταν τον βοήθησε να βρει το χαμένο του κινητό.

Η ιστορία κοινοποιήθηκε αρχικά στη σελίδα της Pattaya Tourist Police στο Facebook στις 8 Νοεμβρίου 2023.

Σύμφωνα με τις αρχές, βοήθησαν έναν Βρετανό που δεν κατονομάζεται και την κοπέλα του στον εντοπισμό του άστοχου κινητού τους. Χρησιμοποιώντας την παρακολούθηση GPS, εντόπισαν τελικά τη συσκευή στο γρασίδι δίπλα στο δρόμο στο Soi Pattaya Nuea 6.

Ο τουρίστας και η κοπέλα του εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους προς τους αξιωματικούς για την ευγενική χειρονομία τους και έβγαλαν φωτογραφίες μαζί τους. Η Τουριστική Αστυνομία της Πατάγια τόνισε ότι τα άτομα θα μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί τους 24 ώρες το 7ωρο, 1155 ημέρες την εβδομάδα, μέσω της τηλεφωνικής γραμμής XNUMX ή χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Tourist Police I Lert You.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Τουριστική αστυνομία της Πατάγια
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Τουριστική αστυνομία της Πατάγια
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Τουριστική αστυνομία της Πατάγια

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.