Μεθυσμένος Ρώσος τουρίστας πέφτει κατά ατύχημα από το διαμέρισμα της Πατάγια και υποφέρει από τραυματισμούς

Πατάγια -

Ένας Ρώσος τουρίστας, που περιγράφεται από την αστυνομία της Πατάγια ως πολύ μεθυσμένος, έπεσε από το υπερυψωμένο δωμάτιο του διαμερίσματός του και υπέστη τραύματα που δεν απειλούν τη ζωή του.

Ένα βίντεο από το περιστατικό μπορείτε να δείτε εδώ στο YouTube μας.

Το περιστατικό αναφέρθηκε στην αστυνομία της Πατάγια στις 7:30 τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου. Η αστυνομία συντονίστηκε με τα σωστικά συνεργεία Sawang Boriboon προτού σπεύσει στη σκηνή σε ένα ανώνυμο διαμέρισμα στο Soi Chaloem Phrakiat 9, στην υποπεριφέρεια Nongprue, στην περιοχή Banglamung, στην επαρχία Chonburi.

Εκεί, οι αρχές ανακάλυψαν έναν εγκλωβισμένο Ρώσο άνδρα, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως ο 37χρονος Igor Nechitailo, στην οροφή του δεύτερου ορόφου. Αναφέρθηκε ότι ο τουρίστας έπεσε κατά λάθος από το δωμάτιό του στον τρίτο όροφο. Ευτυχώς, η στέγη του θόλου τον εμπόδισε να πέσει περαιτέρω, σώζοντάς τον ενδεχομένως από πιο σοβαρούς τραυματισμούς.

Σύμφωνα με τα σωστικά συνεργεία, ο κ. Igor τραυματίστηκε μόνο μέτρια από το ατύχημα. Ωστόσο, η αστυνομία της Πατάγια δήλωσε ότι ήταν πολύ μεθυσμένος, με τη μυρωδιά του αλκοόλ να αναδύεται από αυτόν. Οι διασώστες χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν ένα φορτηγό σκάλας για να τον κατεβάσουν πριν τον μεταφέρουν σε κοντινό νοσοκομείο.

Μια 45χρονη μάρτυρας ονόματι Phakakrong δήλωσε ότι άκουσε έναν δυνατό θόρυβο από κάτι που συγκρούεται με το θόλο. Ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία μόλις συνειδητοποίησε ότι επρόκειτο για άτομο.

Ο Ιγκόρ παρέμεινε σε ένα τοπικό νοσοκομείο αναρρώνοντας και ξεσηκώνοντας την ώρα του Τύπου.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφειτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.