Η ναυτική αστυνομία της Ταϊλάνδης διεξάγει άσκηση ασφαλείας στο λιμάνι Laem Chabang

Laem Chabang-

Την 1η Νοεμβρίου 2023, αξιωματικοί της θαλάσσιας αστυνομίας της Ταϊλάνδης (TMP) πραγματοποίησαν μια ετήσια θαλάσσια άσκηση δίνοντας έμφαση στην ασφάλεια στο λιμάνι Laem Chabang, στο Chonburi.

Η τακτική θαλάσσια άσκηση ήταν ένα αντίμετρο για απροσδόκητα περιστατικά που μπορεί να συμβούν σύμφωνα με το Σχέδιο Ασφάλειας Λιμενικής Εγκατάστασης (PFSP) 2023. Πολλές σχετικές υπηρεσίες της Ταϊλάνδης συμμετείχαν στη θαλάσσια άσκηση ως ετήσια άσκηση.


Κατά τη διάρκεια της θαλάσσιας άσκησης, προσομοιώθηκε ένα περιστατικό μαζικών πυροβολισμών στο λιμάνι Laem Chabang, ενώ πραγματοποιήθηκαν και άλλες ασκήσεις όπως τακτικές υπεκφυγές, επιδείξεις αντιμετώπισης επιθετικών καταστάσεων και πρόληψη πιθανών κινδύνων.

Ωστόσο, ο κύριος σκοπός αυτής της θαλάσσιας άσκησης ήταν η οικοδόμηση εμπιστοσύνης και η ενίσχυση της ασφάλειας για τους πολίτες και τους επιχειρηματίες στην περιοχή του λιμανιού Laem Chabang.

Μια άλλη ενεργή άσκηση σκοπευτών μόλις πρόσφατα πραγματοποιήθηκε στην Pattaya στο Central Mall, όπως καλύψαμε εδώ.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.