Η αστυνομία της Pattaya διεξάγει Active Shooter Drill στο Central Pattaya Mall

Πατάγια-

Στις 27 Οκτωβρίου 2023, η Πολ. Ο Συνταγματάρχης Patikorn Sornchai, ο Αναπληρωτής Αστυνομικός Διοικητής της επαρχίας Chonburi, αστυνομικοί της Pattaya και άλλοι αρμόδιοι αξιωματούχοι, διεξήγαγαν μια άσκηση σχεδίου αντιμετώπισης περιστατικών «Active Shooter» στο Central Pattaya Shopping Mall.

Ο σκοπός της άσκησης ήταν να αποτρέψει τραγικά περιστατικά στο μέλλον, επιπλέον, θα χτίσει εμπιστοσύνη στη διατήρηση της δημόσιας ασφάλειας και θα παρείχε γνώση του κοινού ώστε να είναι έτοιμος για περιστατικό πυροβολισμών εάν συμβεί ποτέRed

Κατά τη διάρκεια της άσκησης, μια προσομοίωση του μαζικού πυροβολισμού περιελάμβανε αστυνομικούς της Pattaya, σχετικές υπηρεσίες και υπαλλήλους του Central Pattaya Shopping Mall.


Πολ. Ο συνταγματάρχης Patikorn δήλωσε δημόσια ότι η άσκηση έγινε σύμφωνα με την πολιτική που όρισε ο Πολ. Ο στρατηγός Torsak Sukvimol, γενικός επίτροπος της Βασιλικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης, τόνισε τη σημασία της ενδελεχούς προετοιμασίας για απροσδόκητα περιστατικά.

Επιπλέον, η άσκηση θα ενισχύσει την εμπιστοσύνη στους πολίτες της Ταϊλάνδης και τους ξένους τουρίστες και θα μειώσει το ποσοστό απωλειών για τους αξιωματικούς.
«Η άσκηση θα διεξάγεται τακτικά και θα πραγματοποιηθεί περαιτέρω σε τοπικές κοινότητες και σχολεία», δήλωσε ο Πολ. Συνταγματάρχης Πατικόρν.

Πραγματοποιήθηκαν περισσότερες ασκήσεις σε όλη την Ταϊλάνδη μετά από ένα πρόσφατο ξεφάντωμα πυροβολισμών στο Siam Paragon στην Μπανγκόκ που υποκινήθηκε από ένα 14χρονο αγόρι.

Εγγραφειτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.