Η σφοδρή καταιγίδα σταματά το φεστιβάλ πυροβολίδας Naga στο Nong Khai

Νονγκ Κάι-

Στις 4:30 μ.μ., στις 30 Οκτωβρίου 2023, στο Φεστιβάλ Naga Fireball, στον ποταμό Μεκόνγκ, στο Νονγκ Κάι, μια σφοδρή καταιγίδα προκάλεσε τη διάλυση δομών νάγκα από μπαμπού. Κανείς δεν τραυματίστηκε καθώς το συμβάν δεν είχε ακόμη ξεκινήσει.

Οι ισχυρές καταιγίδες και οι έντονες βροχοπτώσεις που κράτησαν περισσότερα από 30 λεπτά προκάλεσαν την αναστολή της εκδήλωσης για την ημέρα. Οι πάγκοι και οι σκηνές ανατινάχτηκαν ενώ πολλοί έμποροι προσπάθησαν να μαζέψουν τα υπάρχοντά τους βιαστικά.

Το Φεστιβάλ Bun Bang Fai ή το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Naga Fireball πραγματοποιήθηκε μετά το τέλος της Βουδιστικής Σαρακοστής (Ok Punsa).

Ωστόσο, το Bun Bang Fai Rocket Festival, Mueang Nong Khai, Nong Khai, θα διαρκέσει μέχρι την 1η Νοεμβρίου 2023 και έχει πολλά περίπτερα και δραστηριότητες, όπως πάγκους street food, καλλιστεία και πιο ζωντανές τοπικές δραστηριότητες.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.