Γιορτάστε το Halloween απόψε στο Jannaat Nightclub στην Πατάγια!

Ενθουσιασμένος για ένα επικό γεγονός; Το Jannaat Nightclub ετοιμάζει μια κακή διασκέδαση αυτό το Halloween στο Jannaat Club στο Walking Street!

Το Jannaat είναι πάντα ο καλύτερος προορισμός σας για πάρτι και καθώς η Pattaya πλησιάζει την υψηλή περίοδο του Halloween δεν θα είναι διαφορετική. Ο Jannaat επίσης φέρνει πάντα κορυφαία ταλέντα και εκπλήξεις σαν μια πρόσφατη επίσκεψη από τον κορυφαίο Ινδό καλλιτέχνη Jordan Sandhu!

Το Halloween πέφτει σήμερα, 31 Οκτωβρίου, και παρόλο που θα γίνουν πάρτι σε όλη την Πατάγια, ένα που σίγουρα δεν θέλετε να χάσετε είναι στο Jannaat Nightclub με DJ's παγκόσμιας κλάσης και μια υπέροχη μίξη αποκριάτικων αποκριάτικων μουσικών! Η εκδήλωση θα έχει επίσης πολλές τρομακτικές εκπλήξεις.


Στην καρδιά της Walking Street, της παγκοσμίου φήμης συνοικίας της νυχτερινής ζωής της Pattaya, το Jannaat καλωσορίζει τους πάντες και παίζει μια ποικιλία μουσικής από όλο τον κόσμο.

Με εκπληκτικά σόου όπως χορό της κοιλιάς και διεθνείς DJs κάθε βράδυ, είναι βέβαιο ότι θα βρείτε κάτι που να ταιριάζει στο στυλ σας. Το Jannaat είναι ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης παγκόσμιας κλάσης που καλωσορίζει τους πάντες για πάρτι και για αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή.

Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ!
Το Jannaat είναι ανοιχτό κάθε βράδυ μέχρι αργά και μπορείτε επίσης να κάνετε κράτηση για το τραπέζι σας για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να βρείτε την καλύτερη τοποθεσία καλώντας στο 080-284-9999 ή: 080-385-9999, 080-386-9999, 080- 387-9999.

Έχουν επίσης ένα εξαιρετικό Instagram και Facebook για να παρακολουθείτε όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν.
Γνωρίζατε ότι κάνουν επίσης πάρτι στην πισίνα και τα γιοτ; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε για περισσότερες λεπτομέρειες!

Δείτε μερικές από τις πρόσφατες φωτογραφίες και τα βίντεό τους και ετοιμαστείτε να συμμετάσχετε στο Jannaat για μια βραδιά που δεν θα ξεχάσετε!


Αυτή είναι μια χορηγούμενη διαφήμιση.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/