Πάρτι με το Jannaat Nightclub και τον Jordan Sandhu σε γιοτ Αυτό το Σάββατο στην Πατάγια!

Πατάγια, Ταϊλάνδη –

Θέλετε την καταπληκτική ευκαιρία για πάρτι με τον Ινδό σούπερ σταρ Τζόρνταν Σάντχου σε ένα γιοτ στην Πατάγια; Λοιπόν, έχουμε υπέροχα νέα για εσάς!

Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, αυτό το Σαββατοκύριακο, από τις 2:6 έως τις XNUMX:XNUMX μπορείτε να συμμετάσχετε στην Ιορδανία για ένα καταπληκτικό γιοτ πάρτι, μια εγγυημένη εμπειρία που θα σας προσφέρει μια φορά στη ζωή σας.

Jasminder Singh Sandhu γνωστός επαγγελματικά ως Τζόρνταν Σάντχου είναι Ινδός τραγουδιστής και ηθοποιός από το Παντζάμπ. Είναι περισσότερο γνωστός για τα σινγκλ του "Teeje Week", "Muchh Rakhi Aa" και "Handsome Jatta" από Ashke. Είναι επίσης γνωστός για τη συνεργασία του με τον στιχουργό Sharanjeet Singh Chohalla Wala στα περισσότερα από τα τραγούδια του. Έκανε το ντεμπούτο του στο τραγούδι με το "Muchh Phut Gabruu" και το ντεμπούτο του στην υποκριτική Σουμπεντάρ Τζόγκιντερ Σινγκ κυκλοφόρησε το 2018. (Από τη Βικιπαίδεια του)

Αν θέλετε να δείτε τον Jordan Sandhu ζωντανά σε ένα γιοτ με τον Jannaat, μπορείτε να κάνετε κράτηση και να ενημερωθείτε για τις τιμές καλώντας στο 0802849999, ή 0803859999, ή 0803869999, ή 0803879999!

Μπορείτε επίσης να τους στείλετε μήνυμα στο Facebook τους κάνοντας κλικ ή πατώντας εδώ.

Έχουν επίσης ένα εξαιρετικό Instagram για να παρακολουθούν όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν που μπορείτε να επισκεφτείτε εδώ.

Δεν θέλετε να κάνετε το γιοτ; Ο Τζόρνταν θα εμφανιστεί επίσης ζωντανά στις 8 Σεπτεμβρίου στο Jannaat στο Walking Street, κάντε κλικ εδώ για αυτές τις λεπτομέρειες.

Αυτή είναι μια ανάρτηση.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/