Το Υπουργικό Συμβούλιο της Ταϊλάνδης παρέχει είσοδο χωρίς βίζα σε Ταϊβανέζους και Ινδούς τουρίστες στην Ταϊλάνδη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Εθνική -

Ο Πρωθυπουργός Srettha Thavisin ανακοίνωσε την Τρίτη ότι η Ταϊλάνδη θα χορηγήσει είσοδο 30 ημερών χωρίς βίζα σε τουρίστες από την Ινδία και την Ταϊβάν, εκτός από τις υπάρχουσες χώρες, σε μια προσπάθεια να τονώσει τον τουρισμό.

Ανακοινώθηκε μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στις 31 Οκτωβρίου, ο πρωθυπουργός Srettha είπε ότι η πολιτική θα τεθεί σε ισχύ από τις 10 Νοεμβρίου έως τις 10 Μαΐου 2024, για να προσελκύσει περισσότερους τουρίστες καθώς πλησιάζει η υψηλή περίοδος.

Προηγουμένως, η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης ενέκρινε για Ρώσοι τουρίστες για διαμονή έως και 90 ημέρες, αυξημένη από 30 ημέρες, σε πρόγραμμα χωρίς βίζα. Αυτή η παράταση έχει προγραμματιστεί για εφαρμογή από την 1η Νοεμβρίου έως τις 30 Απριλίου 2024.

Ο Srettha είπε ότι οι αφίξεις από την Ινδία και την Ταϊβάν είναι σχετικά υψηλές πρόσφατα. Θα τους επιτραπεί να μείνουν στην Ταϊλάνδη για 30 ημέρες σε αυτό το πρόγραμμα.

Σύμφωνα με αναφορές, οι Ινδοί επισκέπτες έχουν γίνει η τέταρτη μεγαλύτερη αγορά τουρισμού της Ταϊλάνδης φέτος, με περίπου 1.2 εκατομμύρια αφίξεις, μετά τη Μαλαισία, την Κίνα και τη Νότια Κορέα.

Ο εισερχόμενος τουρισμός από την Ινδία παρουσιάζει επίσης ανάπτυξη, οδηγούμενος από την αυξημένη προσοχή από τις αεροπορικές εταιρείες και τις αλυσίδες φιλοξενίας που στοχεύουν σε αυτήν την αγορά.

In Τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους το υπουργικό συμβούλιο της Ταϊλάνδης ενέκρινε Κινέζους και Καζακστάν τουρίστες να εισέλθουν χωρίς βίζα, επίσης για να τονώσει τον τουρισμό.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.