Νέο τμήμα της πλωτής γέφυρας Sri Racha ανοίγει για να ενισχύσει τον τουρισμό του Koh Loi

ΦΩΤΟ: ข่าวคนชล

Σρι Ράτσα -

Οι αρχές της Σρι Ράτσα άνοιξαν επίσημα το τρίτο τμήμα του έργου «Floating Bridge» με στόχο την τόνωση του τουρισμού στο Koh Loi την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου.

Τα προηγούμενα χρόνια, ο Δήμος της Σρι Ράτσα ανέλαβε την κατασκευή της πλωτής γέφυρας, η οποία εκτείνεται σε ένα εντυπωσιακό συνολικό μήκος 480.20 μέτρων, χωρισμένη σε τρία τμήματα, προκειμένου να τονώσει τον εσωτερικό και τον διεθνή τουρισμό.

Ολόκληρο το έργο έλαβε χρηματοδότηση από διάφορες κυβερνητικές πηγές για το Τμήμα 1, που εκτείνεται σε 152 μέτρα, με την υποστήριξη του προϋπολογισμού του Δήμου Σρι Ράτσα ύψους 86,516,000 μπατ για την κατασκευή, η οποία ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2023.

Στη συνέχεια, το έργο προχώρησε στην κατασκευή του τμήματος 3 της γέφυρας, το οποίο είχε μήκος 158 μέτρα. Αυτό το τμήμα έλαβε οικονομική στήριξη 86,029,600 μπατ από το αναπτυξιακό έργο του Ανατολικού Οικονομικού Διαδρόμου (EEC) και του δήμου της Σρι Ράτσα και ολοκληρώθηκε επίσημα χθες, 26 Οκτωβρίου.

Το υπόλοιπο τμήμα 2, που εκτείνεται σε 127.20 μέτρα, υποστηρίζεται από έναν προϋπολογισμό 71,316,500 μπατ από την επαρχία Chonburi και αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο του 2024.

Χθες, οι αρχές της Σρι Ράτσα, με επικεφαλής τον δήμαρχο Chatchai Timkrajang, πραγματοποίησαν τελετή εγκαινίων για το τρίτο τμήμα της γέφυρας. Ανέφερε ότι στόχος της πλωτής γέφυρας ήταν να δημιουργήσει ένα νέο τουριστικό αξιοθέατο στην περιοχή Σρι Ράτσα. Η εμβληματική γέφυρα θα επιτρέψει στους επισκέπτες να απολαμβάνουν εκπληκτική θέα 360 μοιρών στη θάλασσα κατά τη διάρκεια της ημέρας και του βράδυ.

Σε απόσταση 500μ. από την ακτογραμμή, το Koh Loi είναι ένα δημοφιλές καταφύγιο τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους τουρίστες. Λειτουργεί ως η κύρια πύλη προς το νησί Sichang, έναν διάσημο προορισμό στη Σρι Ράτσα. Επιπλέον, το νησί φιλοξενεί τον σεβαστό ναό Sri Maharacha, που βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου, ο οποίος προσφέρει εκπληκτική πανοραμική θέα, ειδικά κατά την ανατολή του ηλίου. Για τους μικρούς επισκέπτες, υπάρχει επίσης μια μικρή λιμνούλα με θαλάσσιες χελώνες, η οποία παρέχει την ευκαιρία για παρατήρηση και μάθηση.

ΦΩΤΟ: ข่าวคนชล
ΦΩΤΟ: ข่าวคนชล
ΦΩΤΟ: ข่าวคนชล
ΦΩΤΟ: ข่าวคนชล
ΦΩΤΟ: ข่าวคนชล

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.