Ο άγριος ελέφαντας σκοτώνει τον αρχηγό του χωριού στο Surat Thani

ΦΩΤΟ: อุทยานแห่งชาติแก่งกรุง - Εθνικό Πάρκο Kaeng Krung

Σουράτ Θάνι —

Ένας αγελαδινός ελέφαντας με ένα μοσχάρι επιτέθηκε και σκότωσε έναν αρχηγό χωριού στην επαρχία Σουράτ Τάνι στη νότια Ταϊλάνδη την Κυριακή, όταν ο τελευταίος προσπάθησε να τους σπρώξει πίσω στο δάσος.

Ο κ. Samnao Kraiket, επικεφαλής του χωριού Moo 11 στην υποπεριφέρεια Khlong Pha της περιοχής Tha Chana, υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του καθοδόν προς το νοσοκομείο στις 22 Οκτωβρίου.

Ο άτυχος αρχηγός του χωριού ή «Phuyaiban» στα ταϊλανδέζικα πέθανε μετά από επίθεση από άγριο ελέφαντα. Η επίθεση τον άφησε με σπασμένα πλευρά, σπασμένο γοφό και σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Η αστυνομία του Σουράτ Τάνι ανέφερε ότι ένα κοπάδι 9-11 άγριων ελεφάντων μπήκε σε μια φυτεία φοινίκων στο Thap Saming Khla στο χωριό Moo 11 και άρχισε να ταΐζει και να απογυμνώνει τα δέντρα. Το θύμα, ο κ. Samnao, ηγήθηκε μιας ομάδας που αποτελείται αποκλειστικά από εθελοντές σε μια προσπάθεια να διώξει τα ζώα από τη φυτεία και να επιστρέψουν στο δάσος.

Ωστόσο, ο κ. Samnao δέχθηκε επίθεση από έναν αγελαδινό ελέφαντα με ένα μοσχάρι, με αποτέλεσμα να φύγει. Οι ελέφαντες τελικά οδηγήθηκαν πίσω στο δάσος.

Σύμφωνα με ντόπιους χωρικούς, οι άγριοι ελέφαντες εισβάλλουν συχνά στις καλλιέργειες στις περιοχές Khlong Pha και Prasong της περιοχής Tha Chana. Με τα χρόνια, πολλοί άνθρωποι έχουν σκοτωθεί ή τραυματιστεί από αυτά τα ζώα.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.