Καυγά στο Pattaya Temple Fair αφήνει τρεις ανθρώπους τραυματίες

Πατάγια -

Έκθεση ναών στο Wat Chak Nok στην περιοχή Huay Yai της περιοχής Banglamung έγινε βίαιη καθώς δύο ομάδες θερμοκέφαλων εφήβων συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις.

Ο καβγάς μεταξύ δύο ομάδων αντίπαλων ντόπιων εφήβων ξέσπασε μόλις μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 19 Οκτωβρίου, στο Wat Chak Nok όπου γινόταν μια έκθεση ναών και μια συναυλία.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα μέλη της αστυνομίας της Πατάγια και συνέλαβαν δύο άγνωστους άνδρες που φέρονται να συμμετείχαν στον καυγά. Η αστυνομία κατέσχεσε επίσης ένα μαχαίρι μήκους 50 εκατοστών από έναν από τους υπόπτους.

Σύμφωνα με τους ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης, βρήκαν τρία τραυματισμένα άτομα, συμπεριλαμβανομένου ενός αθώου ντόπιου που χτυπήθηκε στο πρόσωπο με μαχαίρι. Και οι τρεις μεταφέρθηκαν αμέσως στο πλησιέστερο νοσοκομείο για ενδελεχή ιατρική βοήθεια.

Σε συνέντευξή του στο The Pattaya News, ο Phonthep, το επώνυμο που δεν δόθηκε, ο διοργανωτής της έκθεσης, δήλωσε ότι οι έφηβοι που παρακολουθούσαν τη συναυλία ξαφνικά τσακώθηκαν μεταξύ τους για άγνωστους λόγους. Στη συνέχεια, ο διοργανωτής διέκοψε τη συναυλία και ένας ντόπιος κάτοικος ζήτησε από τους εφήβους να εγκαταλείψουν τον ναό.

Ωστόσο, οι έφηβοι επέστρεψαν λίγο μετά την αναχώρησή τους και επιτέθηκαν σε έναν ντόπιο που καθόταν μπροστά από ένα κοντινό παντοπωλείο. Το περιστατικό προκάλεσε επίσης δύο τραυματισμούς.

Οι δύο ύποπτοι αντιμετωπίζουν νομικές κατηγορίες στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια. Η αστυνομία της Πατάγια εξετάζει το υλικό CCTV για να εντοπίσει τους υπόλοιπους υπόπτους που ξεκίνησαν τον καυγά.

Οι ύποπτοι δεν ταυτοποιήθηκαν αμέσως από την αστυνομία της Πατάγια.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.