14χρονο αγόρι πνίγηκε στη δεξαμενή Chonburi, ο φίλος του επέζησε

ΦΩΤΟ: เรารักพัทยา

Τσονμπούρι -

Ένα 14χρονο αγόρι πνίγηκε τραγικά όταν μια βάρκα που μπήκε κρυφά στο νερό με τον φίλο του ανατράπηκε σε μια δεξαμενή στην περιοχή Banglamung του Chonburi το απόγευμα του Σαββάτου 14 Οκτωβρίου. Ο φίλος του επέζησε του περιστατικού σώος.

Το θύμα, το όνομα του οποίου αποκαλύφθηκε λόγω του νεαρού της ηλικίας του, πέθανε μετά από πνιγμό στη δεξαμενή Huai Khun Chit στην υποσυνοικία Takhian Tia. Η τραγωδία του πνιγμού εκτυλίχθηκε όταν τα δύο 14χρονα αγόρια αποφάσισαν να πάρουν κρυφά μια βάρκα που ανήκε σε κάτοικο της περιοχής και να τη βγάλουν στη μέση της δεξαμενής για διασκέδαση.

Το θύμα που επέζησε, το οποίο κατονομάστηκε από την αστυνομία ως «A (ψευδώνυμο),» κατάφερε να κολυμπήσει μέχρι την ακτή της δεξαμενής χωρίς να τραυματιστεί μετά την ανατροπή της βάρκας του. Στη συνέχεια αποφάσισε να ενημερώσει τους κατοίκους του χωριού του γιατί ο φίλος του είχε εξαφανιστεί κάτω από το νερό.

Στις 12:30 μ.μ., ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης και η αστυνομία του Banglamung έφτασαν στη δεξαμενή και άρχισαν αμέσως να αναζητούν το αγόρι που χάθηκε. Μετά από περίπου μισή ώρα, το σώμα του παιδιού βρέθηκε στον πυθμένα της πηγής νερού. Διαπιστώθηκε ο θάνατός του στο σημείο από τα επείγοντα.

Μετά από έρευνα, ο Α είπε ότι αυτός και ο φίλος του ήρθαν να παίξουν στη δεξαμενή το απόγευμα. Στη συνέχεια παρατήρησαν ένα ψαροκάικο ενός χωρικού που ήταν κρυμμένο στην ακτή, και έτσι αποφάσισαν να πάρουν κρυφά το σκάφος και να το βγάλουν με κωπηλασία στο νερό για να κάνουν κέφι.

Ενώ ήταν περίπου 100 μέτρα από την ακτή, ο Α ισχυρίστηκε ότι ο νεκρός ταρακούνησε τη βάρκα για άγνωστους λόγους, με αποτέλεσμα να εισχωρήσει νερό στο σκάφος. Το σκάφος τελικά βυθίστηκε και ο φίλος του Α πάλεψε να κολυμπήσει. Το παιδί που επέζησε, το οποίο ήταν ικανό να κολυμπήσει, είπε ότι ήδη προσπάθησε να βοηθήσει τον φίλο του, αλλά δεν τα κατάφερε. Έτσι, έπρεπε να κολυμπήσει πίσω στην ακτή για να σωθεί.

Μέχρι την ώρα του Τύπου, κανείς δεν έχει εμφανιστεί για να διεκδικήσει την ιδιοκτησία του σκάφους. Το 14χρονο θύμα μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για να αναμείνει την κηδεία.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.