Pattaya City Braces για το διάσημο χορτοφαγικό φεστιβάλ 2023

Πατάγια -

Το συναρπαστικό Χορτοφαγικό Φεστιβάλ Pattaya πρόκειται να ξεκινήσει αυτό το Σαββατοκύριακο, που θα διαρκέσει από τις 14 Οκτωβρίου έως τις 24 Οκτωβρίου 2023.

Αυτό το φεστιβάλ, με τις ρίζες του στον Ταοϊσμό, περιστρέφεται γύρω από την τιμή των Εννέα Θεών του Αυτοκράτορα. Τοπικά γνωστό ως «Τζάι Τσάι», που σημαίνει «Τρώτε λαχανικά», πιστεύεται ότι η αποφυγή του κρέατος ενώ προσεύχεστε μπορεί να οδηγήσει σε βαθύ καθαρισμό του μυαλού, του σώματος και του πνεύματος. Το φεστιβάλ συνήθως πέφτει τον Οκτώβριο, ακολουθώντας τον κύκλο της σελήνης του κινεζικού ημερολογίου. Εκτός από Πουκέτ, η Pattaya είναι ένα από τα κύρια σημεία στην Ταϊλάνδη για να ζήσετε αυτό το γεγονός.

Το Χορτοφαγικό Φεστιβάλ Pattaya γιορτάζεται συνήθως από Κινέζους μετανάστες που εγκατέλειψαν πριν από πολύ καιρό στην Ταϊλάνδη κατά τη διάρκεια της περιόδου Ayutthaya για ακμάζον εμπόριο με χώρες όπως η Πορτογαλία, η Ολλανδία και η Γαλλία.

Αυτοί οι πρώτοι Κινέζοι άποικοι πίστευαν σε προστατευτικές θεότητες για τις κοινότητές τους, και αυτή η παράδοση έχει περάσει στις κοινότητες της Ταϊλάνδης, διαρκώντας ανά τους αιώνες.

Ένα σημαντικό μέρος του Φεστιβάλ Χορτοφαγίας περιλαμβάνει εντυπωσιακές τελετουργίες και παραστάσεις, με αξιοσημείωτες πράξεις αυτοπειθαρχίας, όπως περπάτημα σε αναμμένα κάρβουνα, αναρρίχηση σε κοφτερές σκάλες και τρυπήματα σώματος. Οι πιστοί πιστοί αναλαμβάνουν αυτές τις διαδηλώσεις για να δείξουν το σεβασμό τους για τους προγόνους και τις θεότητές τους.

Το Χορτοφαγικό Φεστιβάλ Pattaya υπόσχεται να προσφέρει μια μαγευτική πολιτιστική εμπειρία, συνδυάζοντας αρχαίες παραδόσεις με εκπληκτικές εκδηλώσεις πίστης και αφοσίωσης. Ανεξάρτητα από θρησκείες και εθνικότητες, όλοι είναι καλεσμένοι στην εκδήλωση στα περισσότερα από τα τοπικά ιδρύματα της υπηρεσίας διάσωσης.

Στην Πατάγια, η κύρια εκδήλωση και η αγορά είναι στο ναό Sawangboriboon στη Naklua, που βρίσκεται κοντά στη μεγάλη ψαραγορά Lan Pho Naklua και το δημόσιο πάρκο Lan Pho. Βρίσκεται σχεδόν απέναντι από αυτήν την περιοχή.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.