Ισπανοί τουρίστες επαινούν την αστυνομία της Ταϊλάνδης για την ανάκτηση της χαμένης κάμερας

Μπανγκόκ -

Ένας Ισπανός τουρίστας και η σύζυγός του ήταν πολύ ευγνώμονες για την αστυνομία Don Mueang αφού οι αστυνομικοί τους βοήθησαν να ανακτήσουν τη χαμένη τους κάμερα που αποθήκευε φωτογραφίες από τις διακοπές τους.

Ο κ. Denison Mendes, ένας Ισπανός τουρίστας, έχυσε δάκρυα χαράς όταν η αστυνομία στο αστυνομικό τμήμα Don Mueang στην Μπανγκόκ επέστρεψε την τσάντα του, η οποία περιείχε μια κάμερα και έναν σκληρό δίσκο που είχε χάσει στις 7 Σεπτεμβρίου 2023. Pol Αντισυνταγματάρχης Phattharasaya Ο Rerkrat απαθανάτισε αυτή τη συγκινητική στιγμή και τη μοιράστηκε σε ένα βίντεο στο TikTok με το όνομα χρήστη @vikkipatara.

Σύμφωνα με το βίντεο, ο κ. Denison έχασε τα υπάρχοντά του σε ένα ταξί που είχε πάρει από μια στάση λεωφορείου που βρισκόταν μπροστά από την Sombat Tour Company στις εκβολές του Vibhavadi Rangsit Soi 13, για να κατευθυνθεί προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Don Mueang.

Ο κύριος Ντένισον είπε ότι αυτός και η κοπέλα του συνειδητοποίησαν ότι είχαν ξεχάσει τη φωτογραφική μηχανή Nikon, δύο φακούς και έναν σκληρό δίσκο στο πορτμπαγκάζ του ταξί μόλις βγήκαν από το όχημα στο αεροδρόμιο γύρω στις 6:15 π.μ.

Στη συνέχεια, το ζευγάρι ανέφερε την κατάστασή του στο αστυνομικό τμήμα Don Mueang, αναφέροντας ότι η κάμερα ήταν πολύ σημαντική για αυτούς επειδή αποθήκευε φωτογραφίες από τις μακροχρόνιες διακοπές τους.

Η αστυνομία Don Mueang συντονίστηκε με το κέντρο CCTV του Τμήματος Χερσαίων Μεταφορών για τον εντοπισμό του ταξί. Αργότερα κατάφεραν να αναγνωρίσουν τον οδηγό, ο οποίος ονομαζόταν μόνο ο κύριος Supoj. Ο ταξιτζής πήρε αμέσως το δρόμο προς το αστυνομικό τμήμα Don Mueang αφού έμαθε για τα χαμένα υπάρχοντα των τουριστών στο πορτμπαγκάζ του.

Στις 28 Σεπτεμβρίου, ο κύριος Ντένισον και η σύζυγός του επέστρεψαν στο σταθμό για να ανακτήσουν τα αντικείμενά τους.

Στο βίντεο του Tiktok του Pol Αντισυνταγματάρχη Phattharasaya, οι τουρίστες εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους, δηλώνοντας: «Η αστυνομία της Ταϊλάνδης είναι οι καλύτεροι αστυνομικοί στον κόσμο».

Συνέχισαν, «Όταν επιστρέψω στην Ισπανία, θα μιλήσω στην πρεσβεία για να τους ενημερώσω για τα καλά πράγματα που έχετε κάνει για να ακούσουν οι άνθρωποι στην Ισπανία».
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.