7χρονο κοριτσάκι σώθηκε από τη θάλασσα Jomtien από ναυαγοσώστες

Πατάγια -

Ένα 7χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο πλησιέστερο νοσοκομείο αφού παραλίγο να πνιγεί στη θάλασσα στην παραλία Jomtien. Την έσωσαν ναυαγοσώστες που στάθμευαν στην παραλία.

Το περιστατικό που παραλίγο να πνιγεί εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στις 6 το απόγευμα, 2 Οκτωβρίου στην παραλία Jomtien, στην επαρχία Chonburi. Οι υπηρεσίες διάσωσης Sawang Boriboon και The Pattaya News έσπευσαν στο σημείο για να επιθεωρήσουν την κατάσταση.

Κατά την άφιξη ομάδα ναυαγοσωστών έβγαζε από το νερό ένα 7χρονο κορίτσι. Το όνομά της έχει αποκρύψει το The Pattaya News λόγω της ηλικίας της.

Ο ναυαγοσώστης κ. Songkarn Prathan είπε στο The Pattaya News ότι το κορίτσι κολυμπούσε στη θάλασσα με τον μεγαλύτερο αδερφό της όταν ο τελευταίος φέρεται να τράβηξε κατά λάθος το πουκάμισό της, με αποτέλεσμα το παιδί να εξαφανιστεί κάτω από το νερό. Ωστόσο, το κορίτσι διασώθηκε γρήγορα από ναυαγοσώστες στην παραλία.

Έλαβε σωτήρια καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση από τους ναυαγοσώστες πριν μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Μπανγκόκ Πατάγια. Αναμένεται να αναρρώσει.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.