Τουρίστας από τη Σαουδική Αραβία και Ταϊλανδός οδηγός τραυματίστηκαν σε αυτοκινητιστικό ατύχημα στον δρόμο Thepprasit στην Πατάγια

Πατάγια -

Νωρίς το πρωί της Τρίτης στην Πατάγια, ένας Ταϊλανδός οδηγός όργωνε το αυτοκίνητό του σε στύλο ρεύματος στην οδό Thepprasit, τραυματιζόμενος. Στη συνέχεια, ένας ανυποψίαστος τουρίστας από τη Σαουδική Αραβία έπεσε από τη μηχανή του λόγω της κολόνας του ρεύματος που είχε πέσει απέναντι από το δρόμο.

Μπορείτε να βρείτε μια έκδοση βίντεο αυτής της ιστορίας πατώντας ή κάνοντας κλικ εδώ.

Το ατύχημα αναφέρθηκε στην αστυνομία της Πατάγια στις 5:30 π.μ. σήμερα, 3 Οκτωβρίου, στην οδό Thepprasit στην υποπεριφέρεια Nongprue, στην περιοχή Banglamung, στην επαρχία Chonburi. Το ατύχημα ώθησε την αστυνομία και τους διασώστες να σπεύσουν στο σημείο.

Εκεί, ένα λευκό φορτηγό Toyota Revo βρέθηκε να συγκρούστηκε με στύλο ηλεκτρικού ρεύματος. Το φορτηγό είχε εκτοπίσει τον στύλο πάνω από 200 μέτρα από την αρχική του θέση και τον έκανε να μπλοκάρει την οδό Thepprasit. Το νταλίκα είχε υποστεί σημαντικές ζημιές.

Ο οδηγός του φορτηγού, κ. Songyot Haopan, τραυματίστηκε μέτρια στο ατύχημα. Του παρασχέθηκε αρχική ιατρική βοήθεια από το προσωπικό διάσωσης πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Banglamung.

Επιπλέον, ένας άλλος τραυματίας, ο κ. Osa Husen, 50 ετών, Σαουδικής Αραβίας υπηκοότητας, βρέθηκε στο σημείο. Ο τουρίστας, ο οποίος δεν ενεπλάκη στην αρχική σύγκρουση, υπέστη μη σοβαρές εκδορές, καθώς επέβαινε σε μοτοσικλέτα και ήρθε σε επαφή με τα καλώδια από τον στύλο που έφραζαν τον δρόμο. Η επαφή τον έκανε να πέσει στο δρόμο.

Ο τουρίστας μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για ιατρική βοήθεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία της Πατάγια σκοπεύει να κατηγορήσει τον οδηγό του φορτηγού, αλλά δεν είναι σαφές εάν θα τον ζητήσει να αποζημιώσει οικονομικά τον τουρίστα ή όχι.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.