Ο λεγόμενος ακτιβιστής «K 100 Million» δημιουργεί χάος στον δρόμο Sukhumvit της Pattaya

Πατάγια -

Ένας λεγόμενος Ταϊλανδός ακτιβιστής, ο Kanespissanuthep Jakkrapobmahadeja, κοινώς γνωστός ως "K 100 εκατομμύρια", εντοπίστηκε να προκαλεί μια σκηνή στη μέση του δρόμου Sukhumvit στην Πατάγια το πρωί της Κυριακής, 1ης Οκτωβρίου.

Ο Kanespissanuthep, ο οποίος έχει δηλώσει ότι πάσχει από ψυχικές ασθένειες, εθεάθη να στέκεται στο κέντρο της οδού Sukhumvit, να φωνάζει και να ενεργεί ακανόνιστα χθες, εν μέσω πολυσύχναστης κυκλοφορίας.

Ήταν ντυμένος με ένα καφέ κοστούμι, ένα κίτρινο πουκάμισο, ένα μαύρο καπέλο και μαύρα γυαλιά. Ο Kanespissanuthep φέρεται να μετέδωσε ζωντανά την εκκεντρική του συμπεριφορά ενώ αυτοκίνητα περνούσαν δίπλα του στην οδό Sukhumvit στη Νότια Πατάγια, στην υποπεριφέρεια Nongprue, στην περιοχή Banglamung, στην επαρχία Chonburi.

Οι αναφορές ανέφεραν ότι πολλά αυτοκίνητα αναγκάστηκαν να φρενάρουν απότομα λόγω του Kanespissanuthep που μπλόκαρε την κυκλοφορία. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε από το δρόμο και η τρέχουσα τοποθεσία του είναι άγνωστη τη στιγμή της δημοσίευσης.

Ο Kanespissanuthep, γνωστός και ως "K 100 Million (K ร้อยล้าน)", είναι ένας πρώην επιχειρηματίας ακινήτων που είχε εμπλακεί σε μια σειρά από παρόμοια περιστατικά στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένων εκείνων στις οποίες απελευθέρωσε φίδια στη διασταύρωση Rajprasong στην Μπανγκόκ ή επιτέθηκε με θρασύτητα σε εξέχοντα πολιτικό, Thanathorn Juangroongruangkit, σε έκθεση βιβλίου. Λέει ότι είναι ακτιβιστής για εξέχοντες συντηρητικούς θεσμούς.

Ο K 100 Million έχει υπόβαθρο ψυχολογικής ασθένειας, αλλά δεν είναι σαφές εάν αυτή τη στιγμή λαμβάνει κάποια θεραπεία.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.