Καταζητούμενος που συνελήφθη στα σύνορα Ταϊλάνδης-Καμπότζης συνδεδεμένος με επιχειρήσεις τηλεφωνικής απάτης

Εθνική -

Στο συνοριακό σημείο ελέγχου Aranyaprathet, στην επαρχία Sa Kaeo, αξιωματικοί της Βασιλικής Ταϊλάνδης Μετανάστευσης και οι σχετικές υπηρεσίες συνέλαβαν έναν καταζητούμενο άνδρα που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Sorasin, 21 ετών, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε σε επιχειρήσεις τηλεφωνικής απάτης ανοίγοντας mule τραπεζικούς λογαριασμούς.

Ο κ. Sorasin έφευγε από την Ταϊλάνδη με την ελπίδα να συνεργαστεί μαζί του απατεώνες τηλεφώνου στο Poi Pet City, Καμπότζη, πριν συλληφθεί στο συνοριακό σημείο ελέγχου είπε η Thai Immigration. Ωστόσο, υπήρχε επίσης ένταλμα σύλληψης για τον κ. Sorasin από το επαρχιακό δικαστήριο Amnat Charoen για διάδοση ψευδών πληροφοριών μέσω συστημάτων υπολογιστών.

Σε μια περαιτέρω έρευνα, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι ο κ. Sorasin είχε άλλα 2 εντάλματα σύλληψης από το Επαρχιακό Δικαστήριο Ang Thong και το Επαρχιακό Δικαστήριο Yala. Ο κ. Sorasin παραδέχτηκε αργότερα ότι προσλήφθηκε για να ανοίξει λογαριασμούς mule για απατεώνες τηλεφώνου και επρόκειτο να φύγει για δουλειά στο Poi Pet City.

Ως εκ τούτου, ο κ. Sorasin ανακρίθηκε και συνοδεύτηκε στο αστυνομικό τμήμα Lue Amnat, στην επαρχία Ubon Ratchathani, για να λογοδοτήσει για το έγκλημά τουs.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.