Η αστυνομία της Πατάγια ξεκινά επιχείρηση αποτροπής εγκλήματος για την οικοδόμηση τουριστικής εμπιστοσύνης εν μέσω προγράμματος απαλλαγής από την υποχρέωση θεώρησης

Πατάγια -

Η τουριστική αστυνομία με επικεφαλής τον Πολ. Ο υποστράτηγος Sukhun Prommayon ξεκίνησε μια επιχείρηση αποτροπής του εγκλήματος το βράδυ της Τετάρτης, 27 Σεπτεμβρίου, για να δημιουργήσει εμπιστοσύνη μεταξύ των τουριστών, με ιδιαίτερη έμφαση στους Κινέζους και Καζακστάν επισκέπτες που ήρθαν πρόσφατα στην Πατάγια μέσω του προγράμματος απαλλαγής από την υποχρέωση θεώρησης.

Μπορείτε να βρείτε μια έκδοση βίντεο αυτής της ιστορίας πατώντας ή κάνοντας κλικ εδώ.

Ο διοικητής του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Πολ Υποστράτηγος Σουχούν έστειλε μια μεγάλη αστυνομική ομάδα στις 4:30 μ.μ. χθες στην προβλήτα Μπαλί Χάι.
Η επιχείρηση ξεκίνησε για να ενισχύσει την ασφάλεια των τουριστών στην Πατάγια εν μέσω της κυβέρνησης Πρόγραμμα Απαλλαγής από Βίζα, το οποίο θα διαρκέσει έως τις 29 Φεβρουαρίου 2024. Το πρόγραμμα ισχύει για Κινέζους και Καζακστάν τουρίστες, επιτρέποντάς τους να μείνουν στο Βασίλειο για 30 ημέρες χωρίς να υποβάλουν αίτηση για βίζα εκ των προτέρων για την ενίσχυση του τουρισμού.

Σύμφωνα με τον Pol Lt Gen Sukhun, το Τμήμα Τουριστικής Αστυνομίας δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια όλων των επισκεπτών. Δήλωσε ότι η Πατάγια είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός, επομένως οι επισκέπτες θα πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς ενώ περιηγούνται στην πόλη για να διατηρήσουν τη θετική φήμη της πόλης.
Διάφορες σχετικές υπηρεσίες συμμετείχαν στην επιχείρηση, όπως η επαρχιακή αστυνομία Chonburi, η αστυνομία της Pattaya, η Immigration, η Marine Police Division, οι αξιωματούχοι της περιοχής Banglamung και εκπρόσωποι ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Στο τέλος της αποστολής, μια περιήγηση στην Πατάγια διαπίστωσε ότι τίποτα δεν πήγαινε καλά. Η επιχείρηση είναι μέρος της πολιτικής της κυβέρνησης και της Βασιλικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.