ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η αστυνομία συνέλαβε οδηγό ταχύπλοου σε σύγκρουση στο Koh Larn. Ο αγνοούμενος Ρώσος τουρίστας βρέθηκε νεκρός

Πατάγια -

Η αστυνομία της Πατάγια συνέλαβε έναν οδηγό ταχύπλοου που κατηγορείται ότι έπεσε πάνω σε μια Ταϊλανδή και έναν Ρώσο τουρίστα που κολυμπούσαν στην καθορισμένη περιοχή κολύμβησης στη θάλασσα ανοιχτά του Κο Λαρν στις 25 Σεπτεμβρίου. Η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο της γυναίκας και την εξαφάνιση του Ρώσου, ο οποίος πλέον έχει επιβεβαιωθεί ότι πέθανεd.

Πρώτα η προηγούμενη ιστορία μας:

Μια νεαρή Ταϊλανδή σκοτώθηκε και ένας άγνωστος αλλοδαπός άνδρας αγνοείται αφού προφανώς χτυπήθηκε από ταχύπλοο ενώ κολυμπούσε στα ανοιχτά του Koh Larn χθες το βράδυ, 25 Σεπτεμβρίου 2023, το ηλιοβασίλεμα.

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Εάν προτιμάτε μια έκδοση βίντεο αυτής της ιστορίας, μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

Το τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε κοντά στο ηλιοβασίλεμα κοντά στην παραλία Tien κοντά στο Koh Larn, στην υποπεριφέρεια Naklua, στην περιοχή Banglamung, στην επαρχία Chonburi, στις 25 Σεπτεμβρίου 2023. Η γυναίκα και ο Ρώσος τουρίστας εντοπίστηκαν να κολυμπούν στην καθορισμένη περιοχή κολύμβησης έξω από το νησί όταν ήταν και οι δύο χτυπήθηκε από ταχύπλοο. Ο οδηγός σταμάτησε για λίγο για να κοιτάξει και απομακρύνθηκε γρήγορα, είπαν σοκαρισμένοι μάρτυρες.

Το σώμα της γυναίκας βρέθηκε και ανασύρθηκε λίγο μετά τη σύγκρουση από τα σωστικά συνεργεία. Ήταν Ταϊλανδέζα και ήταν μόλις 20 ετών. Το όνομά της αποκρύπτεται από το The Pattaya News σύμφωνα με την τυπική πολιτική σύνταξης εν αναμονή της άδειας της οικογένειάς της.

Enrike Rakhman, 22, Ρώσος, επιβεβαιώθηκε ότι σκοτώθηκε από οδηγό ταχύπλοου στο Koh Larn

Εν τω μεταξύ, ξεκίνησε αμέσως επιχείρηση αναζήτησης για τον εντοπισμό του Ρώσου που εντοπίστηκε να κολυμπά με τη γυναίκα. Η ομάδα διάσωσης Sawang Boriboon πέρασε σχεδόν τρεις ώρες την ημέρα που εξαφανίστηκε αναζητώντας, προτού αναγκαστούν να σταματήσουν από ισχυρά υποβρύχια ρεύματα. Ο αγνοούμενος τουρίστας αναγνωρίστηκε δημόσια από την αστυνομία της Πατάγια ως ο κ. Enrike Rakhman, 22 ετών. Σύμφωνα με την αστυνομία, φαινόταν να είναι ο φίλος της Ταϊλανδέζας. Δημοσιεύσαμε το όνομά του αφού η αστυνομία της Πατάγια επιβεβαίωσε ότι η οικογένεια είχε ενημερωθεί για το τραγικό συμβάν.

Ο Ραχμάν εισήλθε στην Ταϊλάνδη στις 11 Αυγούστου 2023. Πριν από το περιστατικό, η αστυνομία είπε ότι αυτός και η κοπέλα του είχαν κάνει check out από ένα θέρετρο που βρίσκεται στο Koh Larn στην περιοχή Na Baan. Είχαν νοικιάσει ένα μηχανάκι και απολάμβαναν την ώρα τους στην παραλία Τιέν πριν η ατυχής σύγκρουση με ταχύπλοο είχε ως αποτέλεσμα να εξαφανιστεί ο Ραχμάν και η κοπέλα του να χάσει τη ζωή της.

Μια μέρα μετά το περιστατικό (26 Σεπτεμβρίου), η αστυνομία της Πατάγια συνέλαβε τον ύποπτο οδηγό του ταχύπλοου, κ. Thawatchai Chompupuang. Ο νεαρός 19χρονος εξακολουθεί να αρνείται ότι έπεσε στο ζευγάρι. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για απερίσκεπτες ενέργειες με αποτέλεσμα τον θάνατο άλλων.

Η επιχείρηση έρευνας, αποτελούμενη από 10 διασώστες και 2 ταχύπλοα, ξεκίνησε ξανά σήμερα για τον εντοπισμό του Ραχμάν.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, το σώμα του Ραχμάν βρέθηκε στις 7:30 π.μ. σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου 2023 στη βόρεια πλευρά της παραλίας Τιέν. Έπλεε μπρούμυτα και κολλημένος ανάμεσα σε βράχους, σε απόσταση περίπου 60-70 μέτρων από το σημείο της σύγκρουσης.

Το θύμα φορούσε μόνο μπλε μαγιό και είχε δύο μεγάλα τραύματα στην πλάτη, ένα στον αριστερό ώμο και ένα στην πλάτη, που πιθανότατα προκλήθηκαν από την προπέλα του σκάφους. Είχε πεθάνει για τουλάχιστον 24 ώρες, προέβλεψαν τα σωστικά συνεργεία.

Η αστυνομία έδωσε εντολή στην ομάδα διάσωσης να ανασύρει τη σορό από το νερό για περαιτέρω εξέταση. Ένας άγνωστος συγγενής του θύματος φέρεται να επιβεβαίωσε ότι το πτώμα ανήκε στον Ραχμάν.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.