Νεαρή Ταϊλανδέζα σκοτώθηκε, ξένος άνδρας αγνοείται, αφού προφανώς χτυπήθηκε από ταχύπλοο ενώ κολυμπούσε στο Koh Larn

Pattaya/Koh Larn-

Μια νεαρή Ταϊλανδή σκοτώθηκε και ένας άγνωστος αλλοδαπός άνδρας αγνοείται αφού προφανώς χτυπήθηκε από ταχύπλοο ενώ κολυμπούσε στα ανοιχτά του Koh Larn χθες το βράδυ, 25 Σεπτεμβρίου 2023, το ηλιοβασίλεμα.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 4:00 έξω από την παραλία Tian στο Koh Larn. Μάρτυρες δήλωσαν ότι μια νεαρή γυναίκα από την Ταϊλάνδη και ένας αλλοδαπός άνδρας πήγαν να κολυμπήσουν μαζί όταν ένα ταχύπλοο που φαινόταν να παρέδιδε τουρίστες κοντά φέρεται να μπήκε στην περιοχή κολύμβησης και χτύπησε τουλάχιστον τη γυναίκα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το σκάφος σταμάτησε για λίγο αφού χτύπησε το ζευγάρι και στη συνέχεια απομακρύνθηκε με ταχύτητα.

Η γυναίκα βρέθηκε αργότερα να επιπλέει νεκρή στο νερό ανοιχτά του Koh Larn και είχε σημάδια από σημάδια προπέλας από μια βάρκα στο σώμα της. Αργότερα αναγνωρίστηκε, αλλά το όνομά της αποκρύφτηκε από το The Pattaya News εν αναμονή της επικοινωνίας με την οικογένεια και τους φίλους της.

Μέχρι την ώρα του Τύπου, ο άγνωστος αλλοδαπός άνδρας παρέμενε αγνοούμενος με δύτες να ερευνούν την περιοχή.

Ο καπετάνιος του ταχύπλοου, όπως αναφέρθηκε, φαινόταν να τράπηκε σε φυγή μετά το συμβάν, αλλά η αστυνομία της Πατάγια αναζητά τον υπεύθυνο χρησιμοποιώντας κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, μαρτυρίες μαρτύρων και κορμούς από κοντινές προβλήτες.

Σύμφωνα με Πολ. Συνταγματάρχης Thanaphong Phothi, Αστυνομικό Τμήμα της πόλης Pattaya Αρχηγέ, είχαν αναγνωρίσει τον καπετάνιο του σκάφους αργά το βράδυ της Δευτέρας, 25 Σεπτεμβρίου 2023, και προσπαθούσαν να εντοπίσουν τον ύποπτο για δίωξη.

Μάρτυρες από την παραλία Tian δήλωσαν ότι το ζευγάρι είχε νοικιάσει ένα κρεβάτι στην παραλία και είχε αφήσει πίσω του ένα τηλέφωνο και πολλά προσωπικά αντικείμενα όταν πήγαν να κολυμπήσουν, τα οποία η αστυνομία της Pattaya έθεσε υπό κράτηση ως αποδεικτικό στοιχείο. Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι η γυναίκα είχε νοικιάσει ένα δωμάτιο στο όνομά της σε θέρετρο του νησιού, το όνομα του οποίου αποκαλύφθηκε λόγω της εκκρεμούς έρευνας, πριν από το τραγικό περιστατικό.

Οι φωτογραφίες είναι στοκ φωτογραφίες του Koh Larn από τα μέσα TPN, καθώς οι φωτογραφίες από τη σκηνή μπορεί να είναι ενοχλητικές για τους ευαίσθητους θεατές.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/