Η Ταϊλάνδη καλωσορίζει Κινέζους και Καζακστάν τουρίστες μέσω προγράμματος χωρίς βίζα που ξεκινά σήμερα

Εθνική -

Η Ταϊλάνδη καλωσόρισε Κινέζους και Καζακστάν τουρίστες μέσω μιας πολιτικής απαλλαγής από την υποχρέωση θεώρησης, από σήμερα, 25 Σεπτεμβρίου έως τις 28 Φεβρουαρίου 2024.

Ο ιστότοπος Royal Gazette δημοσίευσε δήλωση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ταϊλάνδης σχετικά με τον κατάλογο των χωρών των οποίων οι πολίτες, κάτοχοι διαβατηρίων ή υποκατάστατων ταξιδιωτικών εγγράφων, εξαιρούνται προσωρινά από τη σφράγιση βίζας για τουριστικούς σκοπούς στο Βασίλειο της Ταϊλάνδης.

Αυτή η εξαίρεση ισχύει για τουρίστες από τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας και τη Δημοκρατία του Καζακστάν, επιτρέποντάς τους να εισέλθουν στην Ταϊλάνδη χωρίς βίζα για περίοδο που δεν υπερβαίνει τις 30 ημέρες ως ειδική περίπτωση. Αυτή η πολιτική ισχύει από τις 25 Σεπτεμβρίου 2023 έως τις 28 Φεβρουαρίου 2024.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.