Θυμωμένη γυναίκα μαχαιρώνει εργαζόμενο στο ξενοδοχείο Pattaya μπροστά στο δημοφιλές εμπορικό κέντρο επειδή κάλεσε τον αστυνομικό εναντίον της

Πατάγια -

Μια εξοργισμένη γυναίκα από την επαρχία Khon Kaen μαχαίρωσε την πλάτη μιας εργάτριας ξενοδοχείου στην Πατάγια, αφού ο τελευταίος προσπάθησε να καλέσει έναν αστυνομικό εναντίον της επειδή φέρεται να προσπάθησε να μπει σε ξενοδοχείο χωρίς άδεια.

Η βία αναφέρθηκε στην αστυνομία της Πατάγια στις 10:06 μ.μ. στις 20 Σεπτεμβρίου 2023. Η αστυνομία, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και το The Pattaya News έσπευσαν στο σημείο για να επιθεωρήσουν το περιστατικό.

Στο μπροστινό μέρος του εμπορικού κέντρου Central Mall οι αρχές βρήκαν μια τρομαγμένη ομάδα ανθρώπων να κάνει κύκλους γύρω από τον τραυματία. Αναγνωρίστηκε ως ο 25χρονος κ. Thanadon Chaiyasat, υπάλληλος ξενοδοχείου. Είχε μαχαιρωθεί μια φορά στην πλάτη, έφερε ένα σοβαρό τραύμα, και ήταν ξαπλωμένος στο έδαφος και έκλαιγε από αγωνία. Οι υπάλληλοι έκτακτης ανάγκης τον μετέφεραν επειγόντως σε κοντινό νοσοκομείο.

Η αστυνομία συνέλαβε στο σημείο μια γυναίκα ύποπτη, την κα Chanaporn Suatao, 29 ετών. Την ακινητοποίησαν με επιτυχία και βρήκαν ένα μαχαίρι μήκους 15 εκατοστών, το οποίο στη συνέχεια ελήφθη ως αποδεικτικό στοιχείο.

Η Pattaya News πήρε αργότερα συνέντευξη από τον τραυματισμένο προσωπικό του ξενοδοχείου, τον κ. Thanadon. Αποκάλυψε ότι πριν από το μαχαίρι, η ύποπτη προσπάθησε να μπει με το ζόρι στο χώρο εργασίας του, ένα ξενοδοχείο (δεν αναφέρεται το όνομα) που βρίσκεται περίπου ένα χιλιόμετρο από το εμπορικό κέντρο Central Festival. Αρνήθηκε την ακατάλληλη είσοδο της γυναίκας, με αποτέλεσμα να τον γρονθοκοπήσει στο πρόσωπο, δήλωσε ο Thanadon. Δεν ήταν σαφές γιατί προσπαθούσε να μπει με το ζόρι στο ξενοδοχείο.

Κατά συνέπεια, η γυναίκα τράπηκε σε φυγή, οπότε ο Thanadon την κυνήγησε. Σκόπευε να καταγράψει ένα βίντεο ως αποδεικτικό στοιχείο και να κινηθεί νομικά. Μόλις έφτασαν στο εμπορικό κέντρο, ωστόσο, η γυναίκα τράβηξε απροσδόκητα ένα μαχαίρι και μαχαίρωσε τον Thanadon στην πλάτη. Πολλοί αγοραστές και τουρίστες παρακολούθησαν την επίθεση και ούρλιαξαν σοκαρισμένοι. Στη συνέχεια, ένας Καλός Σαμαρείτης άγνωστος επικοινώνησε με τις αρχές, με αποτέλεσμα τη σύλληψη της γυναίκας επί τόπου. Η Pattaya News σημειώνει ότι το αστυνομικό τμήμα απέχει μόλις λίγα δευτερόλεπτα από το σημείο που συνέβη το περιστατικό.

Η αστυνομία της Πατάγια ανέκρινε τη γυναίκα για να ακούσει την πλευρά της ιστορίας. Η αστυνομία είπε ότι της ζητήθηκαν νομικές κατηγορίες. Ο Thanadon αναμενόταν να αναρρώσει πλήρως από τα τραύματά του.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.