Ηλικιωμένος Αυστραλός βρέθηκε νεκρός στο αεροδρόμιο Suvarnabhumi

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: bangkokbiznews

Samut Prakan -

Ένας 82χρονος Αυστραλός βρέθηκε νεκρός στην αίθουσα αφίξεων του διεθνούς αεροδρομίου Suvarnabhumi στην επαρχία Samut Prakan το βράδυ της Τρίτης, 5 Σεπτεμβρίου.

Η ανακάλυψη του ηλικιωμένου θύματος αναφέρθηκε στην αστυνομία του αεροδρομίου στις 8 το βράδυ. Βρέθηκε από άγνωστο άτομο καθώς ξάπλωσε απέναντι από τα καθίσματα στον δεύτερο όροφο της αίθουσας αφίξεων.

Ο άνδρας αυστραλιανής υπηκοότητας πιστεύεται ότι ήταν νεκρός για τουλάχιστον 3 ώρες. Σύμφωνα με την τυπική πολιτική σύνταξης, το The Pattaya News απέφυγε να αποκαλύψει το όνομά του μέχρι να ενημερωθεί η οικογένειά του και η πρεσβεία. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής για νεκροψία.

Σύμφωνα με την αρχική υπόθεση της αστυνομίας, ο άνδρας μπορεί να αποβιβάστηκε από το αεροπλάνο όταν ένιωσε ενόχληση ή έπασχε από επιδεινούμενη συγγενή ασθένεια. Αυτό τον οδήγησε να ξεκουραστεί στα καθίσματα όπου δυστυχώς πέθανε.

Ειδοποιείται η πρεσβεία του.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.