Αποτελέσματα Talkback Reader: Θα υποστηρίξατε ότι οι χώροι ψυχαγωγίας Pattaya είναι ανοιχτοί 24 ώρες την ημέρα;

Το ακόλουθο είναι το συνηθισμένο μας χαρακτηριστικό: Κάνουμε μια ερώτηση στην κοινότητά μας και περίπου μια εβδομάδα αργότερα επισημαίνουμε διαφορετικές απαντήσεις και απόψεις σε αυτήν την ερώτηση.

Τον περασμένο μήνα, ρωτήσαμε τους αναγνώστες μας τα εξής:

Θα υποστηρίξατε ότι οι χώροι ψυχαγωγίας Pattaya είναι ανοιχτοί 24 ώρες την ημέρα;

Επιλέξαμε πολλές διαφορετικές απόψεις και απαντήσεις εδώ. Σημειώνουμε ότι αυτές είναι οι απόψεις και οι σκέψεις των αναγνωστών και ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν απαραίτητα αυτές της Pattaya News Company Limited. Για το πλαίσιο και την ιστορία πίσω από αυτήν την πρόταση κάντε κλικ ή πατήστε εδώ. Αν και οι αξιωματούχοι της πόλης της Πατάγια έχουν δηλώσει ότι αυτή η πρόταση είναι προς το παρόν μόνο για το αεροδρόμιο, ορισμένοι εξέχοντες ηγέτες εξακολουθούν να την θέλουν και για την Πατάγια.

Ας δούμε τι είχες να πεις:

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–

Συντάκτης-Σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε χώρος θα είναι ανοιχτός όλες τις ώρες όπως πιστεύουν ορισμένοι. Θα σήμαινε απλώς ότι οι ιδιοκτήτες των χώρων αποφασίζουν με βάση τη δική τους επιχείρηση όταν ανοίγουν και κλείνουν.

-=-=-=-==-=-=-=-

Steve C-

Οπωσδήποτε, αφήστε την αγορά να αποφασίσει. Μόνο λίγοι χώροι θα το κάνουν.
Εγώ, είμαι στο κρεβάτι στις 9 ή 10 μ.μ. σήμερα, αλλά μου άρεσε ένα ολονυχτία πριν από μερικά χρόνια.
-=-=-=-=-=-=-=-=-
 
Knut J-Σίγουρα ΝΑΙ. Αλλά οι ιδιοκτήτες θα πρέπει να ρίξουν μια ματιά στην πολιτική προσωπικού. Μπορεί γρήγορα να γίνουν πάρα πολλές ώρες εργασίας για ορισμένους από τους εργαζόμενους. Ναι, δεν είναι δύσκολο να το μαντέψει κανείς αυτό.
 
-=-=-=-=-=-=-=
Pw- Μου άρεσε να μπορώ να παρακολουθώ τα αθλήματα του Ηνωμένου Βασιλείου στο I Rovers πριν από την Covid, είχαν πάντα εναλλαγή προσωπικού και ποτέ δεν είχαν πρόβλημα.
 
-=-=-=-=-=-=-=-=-
 
PN - Αυτό ήταν ένα από τα σπουδαία πράγματα για την Pattaya όταν ήμουν νεότερος, μεθύσαμε νωρίς, κοιμηθήκαμε, ξυπνούσαμε το βράδυ ή νωρίς το πρωί και μπορούσαμε να βγούμε κατευθείαν και να κάνουμε πάρτι.
 
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–
 
Rick - Αθλητικά μπαρ σίγουρα. Τα αμερικανικά αθλήματα ξεκινούν τις πρώτες πρωινές ώρες.
 
-=-=-=-=-=-=-=-
 
Michael – Θα πρέπει να επιτρέπεται να παραμένει ανοιχτό μετά τις 2 π.μ., όσο η μουσική είναι χαμηλωμένη, αυτό θα πρέπει να ταιριάζει σε όλους, τους πελάτες ευχαριστημένους, τους κατοίκους χαρούμενους και η αστυνομία μπορεί να κερδίσει λίγα bht από τα θορυβώδη μπαρ 5555
 
-=-=-=-==—=-=-
 
Σεθ Φ-Λοιπόν, αρκεί να έχουν κάποια αίσθηση για το πού είναι πραγματικά κατάλληλο να είσαι ανοιχτός 24/7. Υπάρχουν πολλά δυνατά μπαρ και οι άνθρωποι πρέπει επίσης να κοιμηθούν. Εκτός από αυτό, είμαι πάντα ανοιχτός σε λιγότερους κανονισμούς
 
-=-=-=—=-=-=-=-=
 
Erick R-Οι χρόνοι επέκτασης έως τις 04.00:XNUMX θα πρέπει να είναι αρκετά καλοί και θα πρέπει να γίνονται σε εθνικό επίπεδο
 
-=-=-=-=-=—
 
Crank Yank- Όχι, θα δημιουργήσει περισσότερους μεθυσμένους με καυγάδες και θα συμβούν μεγάλα προβλήματα.
 
-=-==-=-=-=-=
 
Όλαφ Μ-Γιατί όχι; Αφήστε τους πελάτες και τους ιδιοκτήτες να αποφασίσουν. Τουλάχιστον ανοίξτε τις περιοχές όπου δεν ενοχλείτε τους κοντινούς κατοίκους.
 
-=-=-=-=-=-==-
 
UF – Αυτό το θέμα δεν μπορεί να αποφασιστεί από τις απαιτήσεις των επιχειρήσεων και της αγοράς και υπόκειται σε ψηφοφορία από τους κατοίκους της περιοχής.
 
-=-=-=-=-=-=–=-
 
Ross M- Αν δεν χορταίνεις μέχρι τις 2 τα ξημερώματα, έχεις προβλήματα..
 
-=-=-=-=-=-=-
 
Ryan I – Νομίζω ότι πρέπει να είναι εννιά ή δέκα και να επικεντρωθεί στον πραγματικό τουρισμό που είναι φιλικός προς την οικογένεια και στον ισλαμικό τουρισμό. Η απαγόρευση του αλκοόλ, της κάνναβης και η καταστολή των εργαζομένων του σεξ είναι ο σωστός τρόπος. Κάντε μπουλντόζες όλα τα μπαρ, τα κλαμπ, τα καραόκε και τα καταστήματα ζιζανίων και αντικαταστήστε τα με καταστήματα λιανικής υψηλής αγοράς και μοντέρνα καφέ. 
 
-=–=-=-=-=-=-=-
 
Kay S- Η κυβέρνηση πρέπει να φύγει από τη ζωή μας όσο το δυνατόν περισσότερο.
 
-=-=-=-=-=-=–=
 
Franco B – Συμφωνώ με ένα 24ωρο άνοιγμα, έτσι δεν θα άλλαζε πολλά για τη δημόσια τάξη και ασφάλεια…. ανθρωποκτονίες και σοβαρά εγκλήματα γίνονται επίσης με το φως της ημέρας, όπως είδαμε
 
-=-=-=-==-=-=-=-=
 
Terry Ty- Ανάμεικτα μηνύματα;;……………Πόσο ασυνήθιστο για την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης. Υπάρχει μικρή πιθανότητα τα μέσα ενημέρωσης ή ο πληθυσμός να προβλέψουν οτιδήποτε στο μέλλον όταν οι λεγόμενοι «ηγέτες» δεν γνωρίζουν τον εαυτό τους.
 
-=-=-=-=-=-=-=-=-
 
Scott – Προσωπικά, δεν είμαι οπαδός της ιδέας. Πολλά μπαρ βρίσκονται κοντά σε κατοικημένες περιοχές και είναι θορυβώδη. Είναι καλό αυτές οι περιοχές να ησυχάζουν μια συγκεκριμένη στιγμή. Αργότερα οι ώρες κλεισίματος απλώς σημαίνει ότι οι άνθρωποι θα βγουν έξω αργότερα. Με τόσο χαμηλό ρυθμό στα περισσότερα μπαρ αυτή τη στιγμή, αυτό απλώς θα εξαπλώσει το ποτό σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μειώνοντας περαιτέρω τους αριθμούς, σκοτώνοντας την ατμόσφαιρα. Τα μπαρ μπορεί να εξοικονομήσουν χρήματα για την πληρωμή των αρχών, αλλά θα πρέπει να απασχολήσουν περισσότερο προσωπικό για να παραμείνουν ανοιχτά. Επιπλέον, περισσότερος θόρυβος από τη συμπεριφορά μέθης κατά τη διάρκεια αντικοινωνικών ωρών και περισσότερα περιστατικά λόγω συμπεριφοράς μέθης σε πιο πολυάσχολες ώρες της ημέρας. Γιατί να διορθώσετε κάτι όταν δεν είναι χαλασμένο;
 
-=-=–=–=-==-=
 
 
 
-=-=-=-=-=–=-
 

Θέλετε να εκφράσετε τη γνώμη σας; Στείλτε μας ένα μήνυμα στο Editor@thepattayanews.com. Σύντομα θα έχουμε ένα ολοκαίνουργιο TalkBack, μείνετε συντονισμένοι!

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/