Οι αξιωματούχοι της Ταϊλάνδης διευκρινίζουν την έγκριση χώρων ψυχαγωγίας 24/7 στην περιοχή Pattaya: Μόνο περιοχή αεροδρομίου U-Tapao

Rayong -

Το υπουργικό συμβούλιο της Ταϊλάνδης ενέκρινε μια πρόταση να επιτρέπεται στους χώρους διασκέδασης να λειτουργούν όλο το 24ωρο μόνο στην περιοχή του διεθνούς αεροδρομίου U-Tapao για να τονωθεί ο τουρισμός. Οι αξιωματούχοι της Ταϊλάνδης και οι εκπρόσωποι των ενώσεων ψυχαγωγίας διευκρίνισαν έκτοτε, αφού η αρχική πρόταση φάνηκε να καλύπτει και την Πατάγια ότι αυτό δεν ισχύει, προς το παρόν.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Το υπουργικό συμβούλιο της Ταϊλάνδης ενέκρινε πρόταση για να επιτραπεί στους χώρους νυχτερινής διασκέδασης στην περιοχή του Ανατολικού Οικονομικού Διαδρόμου (EEC) να λειτουργούν 24 ώρες την ημέρα για να καλύψουν τις αυξανόμενες ανάγκες των τουριστών.

Ο κ. Damrongkiet Pinitkarn, γραμματέας του Pattaya Entertainment Association, είπε στο Pattaya News ότι το υπουργικό συμβούλιο της Ταϊλάνδης έχει εγκρίνει να επιτρέπει 24ωρη λειτουργία χώρων ψυχαγωγίας αλλά μόνο στην περιοχή του Διεθνούς Αεροδρομίου U-Tapao και σχεδιάζει να αναπτυχθεί η πόλη του αεροδρομίου. Αυτό το επίδομα προορίζεται κυρίως για την εξυπηρέτηση των επιβατών που περιμένουν τις πτήσεις τους, ώστε να μπορούν να παραγγείλουν αλκοόλ για κατανάλωση και όχι για όλη τη νύχτα και τη μέρα σε παραλία και νυχτερινά κέντρα. Αυτή η πρόταση για 24ωρες λειτουργίες δεν επηρεάζει επί του παρόντος τους χώρους διασκέδασης στην Πατάγια, διευκρίνισε ο Damrongkiet.

Το Damrongkiet πρόσθεσε ότι οι ιδιοκτήτες χώρων ψυχαγωγίας στην Πατάγια εξακολουθούσαν να επιδιώκουν μια νόμιμη παράταση του ωραρίου κλεισίματος στις 4:00 π.μ. και επεκτάσεις ζωνών στην Πατάγια, οι οποίες έχουν ήδη ζητηθεί επίσημα στις αρμόδιες υπηρεσίες. Ωστόσο, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και οι τουρίστες θα πρέπει να περιμένουν την τελική απόφαση όταν η χώρα έχει νέα κυβέρνηση και πρωθυπουργό.

Εάν εγκριθεί μια επέκταση ζωνών, δεν θα πρέπει να επηρεάσει τις τοπικές οικιστικές κοινότητες με αρνητικό τρόπο, πρόσθεσε ο Damrongkiet. Η τρέχουσα πρόταση, σημειώνει το TPN media, είναι να επεκταθούν οι ζώνες ψυχαγωγίας από την Κεντρική Πατάγια και σε τμήματα των Jomtien, Naklua και ανατολικής Pattaya. Πράγματι, στην πραγματικότητα, υπάρχουν ήδη πολλά μπαρ και χώροι ψυχαγωγίας σε αυτές τις περιοχές, ειδικά στο Jomtien, αλλά τεχνικά υποτίθεται ότι είναι μόνο εστιατόρια χωρίς οικοδέσποινες, μουσική ή ψυχαγωγία λόγω των νόμων για τις ζώνες από το 2002.

Θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για αυτήν την ιστορία, αλλά προς το παρόν οι νόμιμες ώρες κλεισίματος στην Πατάγια παραμένουν στις 2:00 π.μ. σε ζώνες ψυχαγωγίας και τα μεσάνυχτα σε μη ψυχαγωγικές περιοχές.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.