Ινδός τουρίστας στην Πατάγια τραυματίστηκε σε φιλονικία με άλλους Ινδούς υπηκόους για μια Ταϊλανδέζα

Πατάγια -

Ένας Ινδός τουρίστας στην Πατάγια τραυματίστηκε σοβαρά μετά από καυγά με συμπατριώτες του, σύμφωνα με πληροφορίες για μια Ταϊλανδή.

Ο τραυματίας τουρίστας, κ. Ranbir K., 52 ετών, υπέστη κάταγμα στο δεξί χέρι και σοβαρά τραύματα στο δεξί μάτι. Σύμφωνα με πληροφορίες, συμμετείχε σε καυγά με μια ομάδα Ινδών υπηκόων στο Soi 16 στη Νότια Πατάγια, στην περιοχή Banglamung, στην επαρχία Chonburi.

Η βία σημειώθηκε στις 4:30 τα ξημερώματα σήμερα, 9 Αυγούστου. Οι υπηρεσίες διάσωσης Sawang Boriboon μετέφεραν το θύμα στο νοσοκομείο της Μπανγκόκ Πατάγια αφού το έφτιαξαν.

Στη συνέχεια, στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια, ο άλλος εμπλεκόμενος στο περιστατικό, ο κ. Mohak G, 28 ετών, έφτασε για να δώσει την κατάθεσή του στην αστυνομία της Πατάγια σχετικά με τον καυγά. Ο Mohak ισχυρίστηκε ότι ήταν αυτός που δέχθηκε πρώτος την επίθεση από το υποτιθέμενο θύμα, τον Ranbir, ο οποίος φέρεται να τον είχε πλησιάσει επιθετικά με μια ομάδα περίπου 7-8 ατόμων. Ο κ. Μοχάκ είπε ότι προσπάθησε μόνο να αμυνθεί και κατάφερε να διαφύγει χωρίς τραυματισμούς.

Στη συνέχεια, μια ομάδα γυναικών της Ταϊλάνδης (τα ονόματα δεν γνωστοποιήθηκαν κατόπιν αιτήματός τους) που ήταν φίλες του τραυματισμένου θύματος, Ranbir, ήρθαν επίσης στο αστυνομικό τμήμα της Pattaya για να δώσουν τον απολογισμό τους για το περιστατικό.

Μοιράστηκαν ότι έκαναν παρέα στο Soi 16 όταν ένας άγνωστος φίλος του κ. Mohak τους πλησίασε για να φλερτάρει με έναν από αυτούς. Ωστόσο, εκείνη η γυναίκα ήταν ήδη σε σχέση, κάτι που οδήγησε σε μια μικρή λεκτική διαφωνία.

Πριν τα πράγματα κλιμακωθούν περαιτέρω, οι γυναίκες έτρεξαν τρέχοντας στο στόμιο του στενού. Η ομάδα του κ. Ranbir και η ομάδα του κ. Mohak συναντήθηκαν στη συνέχεια στο στόμιο του στενού και άρχισαν να φέρονται να τσακώνονται σωματικά μεταξύ τους, αφήνοντας τον κ. Ranbir με σοβαρά τραύματα.

Αρχικά, η αστυνομία ήταν ακόμη αμφίβολη για τους ισχυρισμούς και των δύο πλευρών. Είπαν ότι αργότερα θα καλέσουν το τραυματισμένο θύμα, Ranbir, για περαιτέρω ανάκριση και επανεξέταση του CCTV στην περιοχή για να καθορίσουν την ακριβή σειρά των γεγονότων και ποιος ήταν υπεύθυνος.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.