Ο πρώην πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Thaksin Shinawatra θα επιστρέψει στο σπίτι στις 10 Αυγούστου, σύμφωνα με την κόρη του

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Bangkok Post

Εθνική -

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Τακσίν Σιναουάτρα σχεδιάζει να επιστρέψει στην Ταϊλάνδη από το Ντουμπάι στις 10 Αυγούστου, σύμφωνα με την κόρη του Παετονγκτάρν Σιναουάτρα.

Ο Paetongtarn αποκάλυψε σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο Thaksin θα έφτανε στο διεθνές αεροδρόμιο Don Mueang στις 10 Αυγούστου.

Έγραψε: «Στα γενέθλια του μπαμπά μου στο εξωτερικό, μου έλειψε να είμαι μαζί του μόνο δύο φορές λόγω των καθηκόντων μου στην Ταϊλάνδη… Η καρδιά μου, όπως και οι καρδιές όλων στην οικογένειά μας, αισθάνονται χαρούμενοι και ανησυχούν (για την επιστροφή του μπαμπά μου). Ωστόσο, πάντα σέβομαι τις αποφάσεις του μπαμπά μου. Του εύχομαι υγεία και ασφάλεια. (Αν είναι εδώ) θα μπορεί να συνοδεύει τα εγγόνια του στο σχολείο, όπως ακριβώς είχε σκοπό. Είθε όλες οι καλές πράξεις να είναι με τον μπαμπά μου, καθώς ήταν πάντα ευγενικός με όλους. Σε αγαπώ πιο πολύ στον κόσμο."

Ο Paetongtarn συνέχισε λέγοντας ότι: «Για τους φίλους μου που διάβασαν μέχρι εδώ, ο μπαμπάς μου είναι ένας Ταϊλανδός, ένας διάσημος ηγέτης γνωστός για τα αξιοσημείωτα επιτεύγματα και τους διαρκείς αγώνες του. Η απόφασή του να επιστρέψει στο σπίτι αυτή τη φορά είναι κάτι για το οποίο έχει μιλήσει ειλικρινά από τις αρχές του 2022…»

Αυτή είναι μια από τις λίγες φορές που ο Τακσίν έχει ορίσει ακριβή ημερομηνία για την επιστροφή του. Του προηγούμενη υπόσχεση επιστροφής θα μπορούσε να αναχθεί στον Μάιο του 2023, όταν ανακοίνωσε, αλλά αργότερα ανέβαλε, ότι θα επέστρεφε στις 26 Ιουλίου – τα γενέθλιά του – για να φροντίσει τα εγγόνια του.

Μένει να δούμε αν αυτή η ημερομηνία θα τηρηθεί, σημειώνει το TPN.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.