Ο πρώτος ύποπτος Όλαφ Μπρίνκμαν στη δολοφονία του Χανς Πίτερ Μακ στην Πατάγια αντιμετωπίζει πιθανή θανατική ποινή

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Η ανώτατη αστυνομία που ερευνά τη δολοφονία του Hans Peter Mack, ενός 62χρονου Γερμανού επιχειρηματία στην Πατάγια, επιβεβαίωσε ότι τουλάχιστον ένας ύποπτος, ο φερόμενος ως αρχηγός Olaf Brinkmann, 52, Γερμανός πρώην, αντιμετωπίζει πιθανή θανατική ποινή. υποτιθέμενες ενέργειες.

Μια αναφορά βίντεο αυτής της ιστορίας, αν προτιμάτε, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Έχουμε καλύψει αυτή την ιστορία εκτενώς την περασμένη εβδομάδα, μπορείτε να ενημερωθείτε για την ιστορία μέχρι στιγμής πατώντας ή κάνοντας κλικ εδώ.

Ο Αναπληρωτής Αρχηγός της Εθνικής Αστυνομίας Υποστράτηγος Surachate Hakparn, ο οποίος ανέλαβε προσωπικά την υπόθεση κατόπιν εντολής της οικογένειας του θύματος, επιβεβαίωσε ότι ο Brinkmann θα κατηγορηθεί για φόνο εκ προμελέτης, κάτι που συνεπάγεται την πιθανότητα της θανατικής ποινής.

Ο Hakparn επεσήμανε πολλά πράγματα που οδηγούν στην προμελετημένη χρέωση, όπως επισκέψεις σε κατάστημα υλικού, κατάστημα δολωμάτων, και να εμπλακεί ένα σκάφος ως μέρος ενός γενικού σχεδίου για την απόρριψη του σώματος.

Ο Brinkmann αρνήθηκε να μιλήσει στην αστυνομία παρά μόνο μέσω του δικηγόρου του, αλλά έχει δηλώσει την αθωότητά του και ένας μεταφραστής και νομικός βοηθός του Brinkmann πρότεινε ότι το όλο περιστατικό ήταν ατύχημα, ισχυριζόμενος ότι ο Mack είχε καρδιακή προσβολή και οι ύποπτοι πανικοβλήθηκαν. Η αστυνομία της Ταϊλάνδης είναι, τουλάχιστον, δύσπιστη ως προς αυτούς τους ισχυρισμούς, όπως δείχνει η προμελετημένη κατηγορία.

Οι άλλοι ύποπτοι στην υπόθεση δεν έχουν κατηγορηθεί επίσημα για φόνο εκ προμελέτης μέχρι τον Τύπο και ενδέχεται να λάβουν μικρότερες κατηγορίες, σημείωσε η αστυνομία της Ταϊλάνδης, η οποία φέρεται να ερευνά τους ισχυρισμούς ότι ο Πακιστανός/Ταϊλανδός ύποπτος Shahruek Uddin αναγκάστηκε με όπλο και απειλές από τον Brinkmann να συμμετάσχει. στην απόρριψη του σώματος του Μακ. Shahruek ισχυρίζεται ότι ο Brinkmann απείλησε να σκοτώσει τους γονείς του και να βλάψει τη γυναίκα και την αδερφή του αν δεν βοηθούσε.

Η άλλη κύρια ύποπτη, η Petra Grundgreif, Γερμανίδα, 54 ετών, επίσης τηρεί σιωπηλή, αλλά αρνήθηκε ότι δολοφόνησε τον Μακ. Μια άλλη Γερμανίδα, η Nicole Revel, 52 ετών, η οποία είναι ανάπηρη και δεν μπορεί να περπατήσει χωρίς βοήθεια, συνελήφθη ως άτομο ενδιαφέροντος που διέμενε στην κατοικία του Olaf, αλλά η αστυνομία είπε ότι δεν είναι βασική ύποπτη αλλά μπορεί να ήταν συνεργός.

Η αστυνομία της Ταϊλάνδης συνεχίζει να ερευνά την υπόθεση που έγινε viral παγκοσμίως.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/