Οι κάτοικοι της Πατάγια διαμαρτύρονται κατά της κατασκευής της Median Strip στον δρόμο Thepprasit

Πατάγια -

Αρκετοί κάτοικοι της Πατάγια βγήκαν για να διαμαρτυρηθούν για την κατασκευή μιας μέσης λωρίδας στην οδό Thepprasit χθες, 25 Ιουνίου, λέγοντας ότι θα επιδεινώσει τη συμφόρηση.

Ο δρόμος Thepprasit και οι γύρω περιοχές βρίσκονται σε φάση τεσσάρων αναπτυξιακών έργων που περιλαμβάνουν:

  1. Τοποθέτηση σωλήνων αποχέτευσης: Αυτό στοχεύει στην αντιμετώπιση του ζητήματος των πλημμυρών στο Soi Kho Pai κατευθύνοντας το νερό προς το Soi Thepprasit 7 και 9 προς την παραλία Jomtien.
  2. Τοποθέτηση υπόγειων καλωδίων: Εγκαθίσταται ένα δίκτυο σωλήνων για την υποδοχή μελλοντικών υπόγειων καλωδίων. Αυτό το μέτρο αποσκοπεί στην αποφυγή της ανάγκης για επαναλαμβανόμενες εκσκαφές.
  3. Η κατασκευή οδικών νησιών: Οδικά νησιά πλάτους 90 εκ. κατασκευάζονται στην οδό Θεπρασίτη. Οι διάδρομοι πεζών και στις δύο πλευρές έχουν μειωθεί κατά 50 cm ο καθένας για να διατηρηθεί το αρχικό μέγεθος του δρόμου.
  4. Η προσθήκη σημάτων τροχαίας στη διασταύρωση Soi Kho Pai: Αυτό γίνεται για τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Ολόκληρες οι κατασκευαστικές δραστηριότητες αναμένεται να ολοκληρωθούν έως τον Σεπτέμβριο του 2023, σύμφωνα με αξιωματούχους της πόλης.

Ωστόσο, μια μεγάλη ομάδα ντόπιων κατοίκων της Πατάγια και ιδιοκτητών επιχειρήσεων συγκεντρώθηκε σε ένα κέντρο παραπόνων της πόλης την Κυριακή για να αντιταχθεί στην κατασκευή του νησιού κυκλοφορίας στην είσοδο του Soi 13 στην οδό Thepprasit.

Ο κ. Anusit Songkran, εκπρόσωπος του ομίλου, είπε στο The Pattaya News ότι δεν ήθελαν την πρόσθετη νησίδα κυκλοφορίας γιατί θα μείωνε τις αναστροφές, θα στενέψει το δρόμο και θα επιδείνωνε τη συμφόρηση.

Παρόλο που οι αξιωματούχοι της πόλης επέμειναν ότι οι διάδρομοι και στις δύο πλευρές του δρόμου θα μειωθούν για να διατηρηθεί το αρχικό μέγεθος του δρόμου, ο Anusit και η ομάδα του υποστήριξαν ότι θα επιβραδύνει τη ροή της κυκλοφορίας, προσθέτοντας ότι οι αρχές θα πρέπει να δημιουργήσουν περισσότερες αναστροφές για να αυξηθεί η ευκολία της κυκλοφορίας.

Οι αρμόδιοι υπάλληλοι αποδέχθηκαν την καταγγελία των διαδηλωτών και υποσχέθηκαν ότι θα εξετάσουν το θέμα διεξοδικά.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.