Δύο έφηβοι τραυματίστηκαν μετά από φιλονικία αντίπαλων ομάδων εφήβων στην προβλήτα Μπαλί Χάι στην Πατάγια

Πατάγια -

Δύο έφηβοι τραυματίστηκαν μετά από καυγά σήμερα το πρωί στον οποίο συμμετείχαν σχεδόν είκοσι νέοι στην προβλήτα Bali Hai, στη Νότια Πατάγια.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το συμβάν μετά τα μεσάνυχτα (3 Ιουνίουrd) στην περιοχή του skateboard που βρίσκεται ακριβώς στην πλευρά της προβλήτας Bali Hai.

Οι πρώτοι ανταποκριτές και η ομάδα του Pattaya News έφτασαν στο σημείο για να βρουν μια ομάδα εφήβων ηλικίας περίπου 14 έως 18 ετών. Βρέθηκαν δύο τραυματίες που ταυτοποιήθηκαν ως ο κ. Λιν, 17 ετών και ο κ. Σάεν, 16. Τα πλήρη ονόματά τους δεν αποκαλύφθηκαν λόγω της ηλικίας τους.

Ο κ. Saen είπε στο Pattaya News ότι ένας άγνωστος φίλος του και ένας αντίπαλος έφηβος είχαν συμφωνήσει να συναντηθούν στο πάρκο skateboard για να παλέψουν για να λύσουν μια προηγούμενη διαφορά.

Ωστόσο, όταν ο φίλος του έπεσε στο έδαφος κατά τη διάρκεια του αγώνα ένας εναντίον ενός, μια ομάδα περίπου 20 εφήβων πήδηξε μέσα και επιτέθηκε επίσης στον φίλο του. Ο κ. Saen προσπάθησε να βοηθήσει τον φίλο του, αλλά δέχθηκε επίσης επίθεση προτού τελικά οι ύποπτοι φύγουν με ταχύτητα.

Οι δύο τραυματίες έφηβοι μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο. Ο κ. Saen και ο φίλος του αργότερα υπέβαλαν αναφορά στην αστυνομία της πόλης Pattaya με ένα βίντεο από το περιστατικό.

Η αστυνομία της Πατάγια εξετάζει το βίντεο και προσπαθεί να εντοπίσει τα άλλα άτομα που εμπλέκονται. Το περιστατικό προκάλεσε πολλά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που πρότειναν να κλείσει το skate park μετά το σκοτάδι για να αποφευχθούν πιθανά προβλήματα.

=======================

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.