Ο άνδρας Chonburi οργώνει τη μοτοσικλέτα στην πινακίδα του δρόμου και πεθαίνει

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Τσονμπούρι -

Ένας νεαρός άνδρας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα στην περιοχή Banglamung χθες, 19 Ιουνίου, αφού έπεσε με τη μηχανή του σε πινακίδα του δρόμου και έσπασε τον λαιμό του.

Η αστυνομία του Banglamung ειδοποιήθηκε για το ατύχημα νωρίς το πρωί χθες και έσπευσε στο σημείο στην υποπεριφέρεια Banglamung της περιοχής Banglamung, στην επαρχία Chobnuri, μαζί με τους διασώστες Sawang Boriboon.

Στο σημείο, πολλοί περαστικοί προσπαθούσαν να βοηθήσουν το θύμα, τον 23χρονο κ. Thawatchai Sopawong, ο οποίος βρισκόταν σε μια λίμνη αίματος δίπλα στο μαύρο μηχανάκι του GPX 125. Ο Ταϊλανδός είχε υποστεί κάταγμα στα χέρια και στα πόδια, καθώς και κάταγμα στον αυχένα. Κηρύχθηκε ο θάνατός του στη σκηνή από τους διασώστες Sawang Boriboon.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Η σορός του νεκρού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Banglamung για περαιτέρω διευθετήσεις της κηδείας.

Σύμφωνα με τον μάρτυρα κ. Natthapong Sirisopagul, ο οποίος ειδοποίησε τις αρχές, δήλωσε ότι το θύμα έχασε τον έλεγχο του ποδηλάτου του και έπεσε σε πινακίδα σε μονοπάτι. Το θύμα βρισκόταν άψυχο στο έδαφος όταν τον εντόπισε ο Natthapong.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Μετά την εξέταση του πλάνα CCTV του ατυχήματος, ο Πολ. Ο αντισυνταγματάρχης Yutthakarn Prabpai ενημέρωσε τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι το θύμα ταξίδευε με μεγάλη ταχύτητα πριν ρίξει το όχημά του στην πινακίδα. Στο σημείο βρέθηκε το κράνος της μηχανής του.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.