Δημοφιλή κινεζικά επεισόδια "Keep Running Films" στην Πατάγια

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Τις τελευταίες ημέρες, οξυδερκείς αναγνώστες του The Pattaya News εντόπισαν πλήθη από θαυμαστές και συνεργεία κάμερας σε διάφορες τοποθεσίες γύρω από την Πατάγια, όπως το Grande Center Point Space Hotel και το μεγαλύτερο 7-11 στον κόσμο στη Νότια Πατάγια.

Αυτό οφειλόταν στα γυρίσματα των επεισοδίων του «Keep Running», ενός κινεζικού ριάλιτι και βαριετέ με κορυφαία βαθμολογία που περιελάμβανε διάφορες προκλήσεις και βεριτέ σκετς με διάσημους Κινέζους αστέρες.

Ακόμη και ο δήμαρχος της Πατάγια, Poramese Ngampiches, συμμετείχε, όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες, οι οποίες είχαν ένα θέμα σχολικής στολής για τους ηθοποιούς.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της Πατάγια, η παράσταση θα συμβάλει σημαντικά στην τόνωση του τουρισμού για την Πατάγια στην κινεζική αγορά, καθώς το Keep Running είναι μια εκπομπή με υψηλή βαθμολογία και κριτικές, ακόμη και μετά από πολλές σεζόν στην Κίνα. Αυτό είναι επίσης μέρος των μελλοντικών σχεδίων για να γίνει η Pattaya κορυφαία πόλη του κινηματογράφου και της τέχνης.

Στην πραγματικότητα, το κινηματογραφικό φεστιβάλ της Πατάγια ξεκινάει σε μία μόνο μέρα!

Φωτογραφία: PR Pattaya.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/