ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο αντιδήμαρχος της Πατάγια επιθεωρεί σπίτια που έχουν υποστεί ζημιά από πυρκαγιά στη Naklua

ΦΩΤΟ: PRPATTAYA

Πατάγια -

Ο αντιδήμαρχος της Πατάγια, Wuthisak Rermkijakarn, επιθεώρησε προσωπικά σπίτια που υπέστησαν ζημιές από πυρκαγιά στη Naklua χθες, 12 Ιουνίου.

Πρώτα η προηγούμενη ιστορία μας:

Μεγάλη πυρκαγιά νωρίς το πρωί κατέστρεψε πολλά σπίτια Naklua και τραυμάτισε ελαφρά έναν κάτοικο.

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Η πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε στις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας, κατέστρεψε πολλά σπίτια στο χωριό Pae Kong στην υποπεριοχή Naklua της περιοχής Banglamung, στην επαρχία Chonburi.

Χρειάστηκαν 30 λεπτά για να θέσουν υπό έλεγχο τις πυροσβεστικές μονάδες. Ένας άγνωστος υπέστη ελαφρύ έγκαυμα στον ώμο.

Ο αντιδήμαρχος Wuthisak επιθεώρησε τα πληγέντα σπίτια μετά το συμβάν. Αλληλεπιδρούσε με τους κατοίκους, άκουσε τις ανησυχίες τους και προσέφερε διαβεβαιώσεις ότι οι αξιωματούχοι της Pattaya δεσμεύτηκαν να τους βοηθήσουν κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.

Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν υπό διερεύνηση.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.