Πυρκαγιά νωρίς το πρωί καταστρέφει πολλά σπίτια στην Πατάγια

Πατάγια -

Μεγάλη πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε στις 02:30 τα ξημερώματα σήμερα, κατέστρεψε πολλά σπίτια στην Πατάγια και τραυμάτισε ελαφρά έναν κάτοικο.

Το Τμήμα Πρόληψης και Προστασίας από την Πυρκαγιά της Πόλης της Πατάγια έστειλε πυροσβεστικό προσωπικό και πέντε πυροσβεστικά οχήματα στον τόπο του ατυχήματος στο χωριό Pae Kong στην υποπεριοχή Naklua της περιοχής Banglamung, στην επαρχία Chonburi, αφού έλαβε αναφορά για πυρκαγιά σε κατοικίες τα ξημερώματα του σήμερα 11 Ιουνίου.

Στο σημείο, το πυροσβεστικό προσωπικό εντόπισε αρκετούς κατοίκους να στέκονται πανικόβλητοι έξω από τις εγκαταστάσεις τους. Εντόπισαν επίσης μια έντονη πυρκαγιά που τυλίγει σπίτια μέσα στο χωριό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χρειάστηκαν πάνω από 30 λεπτά για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά. Μετά από έλεγχο, οι πυροσβέστες διαπίστωσαν ότι το σπίτι από το οποίο προήλθαν οι φλόγες ήταν στην πραγματικότητα κατάστημα πώλησης εμπορευμάτων. Ένας κάτοικος που βρισκόταν μέσα στο σπίτι υπέστη ελαφρά εγκαύματα στον ώμο από τη φωτιά. Αναγνωρίστηκε ως η κυρία Bunying Duangsawat, 50 ετών.

Σε μια συνέντευξη με τον κ. Parichart Duangsawat, 30, είπε ότι έφυγε γρήγορα από το σπίτι αφού άκουσε κάποιον να φωνάζει για τη φωτιά. Στη συνέχεια βοήθησε τα μέλη της οικογένειάς του, ο ένας ήταν 90χρονος, να βγουν από το σπίτι και κάλεσε τις αρχές.

Οι αρχές εκτιμούσαν τις ζημιές και προσπαθούσαν να βρουν τα αίτια του συμβάντος.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.