Η αστυνομία και η μετανάστευση της Pattaya δεν βρίσκουν τίποτα παράνομο κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης πολυτελείας καραόκε τα μεσάνυχτα

Πατάγια -

Η αστυνομία της Πατάγια και η υπηρεσία μετανάστευσης επιθεώρησαν ένα κατάμεστο κατάστημα καραόκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, χθες 6 Ιουνίου. Δεν βρήκαν τίποτα παράνομο.

Η επιθεώρηση, η οποία διεξήχθη σύμφωνα με τις πολιτικές της Βασιλικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης για αναχαίτιση παράνομων δραστηριοτήτων και παραμονών, είχε στόχο ένα δημοφιλές σημείο καραόκε με το όνομα Planet που βρίσκεται στον Τρίτο Δρόμο Pattaya στο Soi Chaloem Phra Kiat 3 στην υποπεριφέρεια Nong Prue, στην περιοχή Banglamung. , επαρχία Τσονμπούρι.

Στις 0:30 π.μ., οι αρχές διαπίστωσαν ότι δύο τραπέζια ήταν κατειλημμένα από πολλούς θαμώνες, το ένα τραπέζι με άτομα της Ταϊλάνδης και το άλλο με ξένους υπηκόους. Στη συνέχεια ζήτησαν να ελέγξουν τις ταυτότητες και τα διαβατήρια των θαμώνων για να δουν αν ήταν κάτω των 18 ετών ή αν είχαν ληγμένα διαβατήρια. Κάθε άτομο ήταν ξεκάθαρο, σύμφωνα με τις αρχές.

Η αστυνομία της Πατάγια δεσμεύτηκε ότι θα διενεργούσε παρόμοια επιθεώρηση σε τακτική βάση.

Πρόσφατα, η αστυνομία έκανε έφοδο σε έναν παρόμοιο χώρο, το Tomorrow Land, αλλά και τα βρήκε όλα σε τάξη.

Και οι δύο αυτές επιδρομές καραόκε έγιναν μετά από μια καλά δημοσιευμένη επιδρομή ενός πολυτελούς καραόκε στην Μπανγκόκ που εξυπηρετούσε Κινέζους υπηκόους που είχε ως αποτέλεσμα δεκάδες Κινέζους να συλληφθούν για φερόμενη χρήση ναρκωτικών. Ωστόσο, η αστυνομία αρνήθηκε να πει εάν οι επιδρομές στην Πατάγια συνδέονται άμεσα.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.