ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Κινέζοι τουρίστες συνελήφθησαν στην παμπ της Μπανγκόκ για χρήση ναρκωτικών ακόμα κρατούνται, χωρίς εγγύηση ακόμη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Khaosod

Εθνική -

56 ύποπτοι για ναρκωτικά, 24 από τους οποίους είναι Κινέζοι, συνελήφθησαν μετά από προτομή καραόκε στην Μπανγκόκ την Παρασκευή.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Επιδρομές σε δωμάτια καραόκε στην Μπανγκόκ έγιναν αποκλειστικά πάρτι πολυτελείας μόνο για Κινέζους υπηκόους και βρέθηκαν 48 Κινέζοι και παράνομα ναρκωτικά.

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Οι ύποπτοι ανακρίθηκαν και κρατήθηκαν υπό την υποψία ότι έπαιρναν παράνομα ναρκωτικά, παραμονή και οπλοφορούσαν χωρίς άδεια.

Οι 56 ύποπτοι μεταφέρθηκαν στο Κακουργιοδικείο Ratchada για κράτηση. Ανάμεσά τους, υπάρχει ένας Κινέζος ύποπτος που πρέπει να σταλεί στο Δικαστήριο Phra Nakhon Nuea επειδή κατηγορούνται για παράταση της θεώρησής τους.

Η αρμόδια αστυνομία έχει προτείνει να μην δοθεί εγγύηση στους υπόπτους, αλλά αυτή θα είναι μια απόφαση για τα δικαστήρια της Ταϊλάνδης, πιθανότατα αύριο.

Η αστυνομία της Πατάγια έκανε έφοδο σε ένα παρόμοιο καραόκε το Σαββατοκύριακο, αλλά δεν βρέθηκε τίποτα στη συγκεκριμένη επιδρομή. Επισήμως, η αστυνομία δεν δήλωσε εάν σχετίζεται με την επιδρομή στην Μπανγκόκ.

Ο χώρος όπου έγινε η έφοδος στην Μπανγκόκ ήταν αποκλειστικά για Κινέζους υψηλών δαπανών, είπε η αστυνομία που συμμετείχε στην επιδρομή και δεν επέτρεψε την είσοδο σε άλλες εθνικότητες. Η αστυνομία εξακολουθεί να ερευνά τη διαχείριση και την ιδιοκτησία του χώρου και αρκετές αστυνομικές σε περιοχές γύρω από το χώρο έχουν μεταφερθεί ως τυπικό μέρος της διαδικασίας έρευνας.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.