Αξιωματικός της Πατάγια έπεσε σε βαθιά τρύπα ενώ κυνηγούσε τον κλέφτη καλωδίων, χωρίς να τραυματιστεί

Πατάγια -

Ένας αξιωματικός του δήμου της πόλης Pattaya προσπαθούσε να πιάσει έναν κλέφτη συρμάτων τα μεσάνυχτα της 31ης Μαΐου, όταν έπεσε σε ένα λάκκο βάθους πέντε μέτρων καλυμμένο με ψηλό γρασίδι. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.

Η ιστορία του κ. Wittaya Sodavichit, ενός αξιωματικού που εργάζεται σε ένα τμήμα ασφαλείας στον δήμο της πόλης Pattaya, έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού έπεσε σε ένα βαθύ λάκκο στο Chaiyapruek Sports Stadium ενώ προσπαθούσε να πιάσει έναν κλέφτη χαλκού την περασμένη Τετάρτη.

Σύμφωνα με τη σελίδα του δημάρχου της Pattaya στο Facebook, ο κ. Wittaya περιπολούσε σε επικίνδυνα σημεία γύρω από την Pattaya τη νύχτα όταν έλαβε αναφορά από τον συνάδελφό του ότι υπήρχε ένας κλέφτης που μπήκε κρυφά στο στάδιο Chaiyapruek για να κλέψει ηλεκτρικά καλώδια. Στη συνέχεια ο αστυνομικός έσπευσε αμέσως στο γήπεδο για να παράσχει ενίσχυση.

Στο γήπεδο, ο κ. Wittaya εντόπισε τον κλέφτη και τους φώναξε να σταματήσουν. Στο άκουσμα της φωνής του, ο ύποπτος άφησε τα εργαλεία του και τράπηκε σε φυγή. Στη συνέχεια ο κ. Witthaya και η ομάδα του καταδίωξαν τον ύποπτο, διατηρώντας απόσταση περίπου 30-40 μέτρων. Ωστόσο, καθώς ο κ. Wittaya έφτασε σε μια ζώνη κατασκευής κοντά στην πύλη του σταδίου, έπεσε σε ένα ακάλυπτο λάκκο βάθους πέντε μέτρων που ήταν κρυμμένο σε ψηλό γρασίδι.

Ο κ. Wittaya είπε ότι δεν μπόρεσε να σκαρφαλώσει μόνος του, έτσι κάλεσε τους συμπαίκτες του για βοήθεια. Στο μεταξύ, ο ύποπτος κατάφερε να διαφύγει.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο κ. Wittaya δεν τραυματίστηκε, αν και η τρύπα στην οποία έπεσε είχε πολλούς μεταλλικούς σωλήνες που θα μπορούσαν να τον κολλήσουν.

Εξακολουθούσε να έχει κέφια καθώς πόζαρε με τους συμπαίκτες του μετά το περιστατικό.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.