Οι οδηγοί των μπουλονιών αντιμετωπίζουν αναβάτες ταξί μοτοσικλετών στην παραλία Pattaya

Πατάγια

Μη βίαιη σύγκρουση μεταξύ οδηγών Bolt και αναβατών μοτοσυκλετών ταξί της Pattaya σημειώθηκε τα ξημερώματα σήμερα στην παραλία της Pattaya μπροστά από το Soi Six. Και οι δύο πλευρές κατηγορούσαν η μία την άλλη ότι έκλεψε τους επιβάτες «τους».

Στις 00:30 π.μ. της 25ης Μαΐου, η αστυνομία της Pattaya έσπευσε να σταματήσει τους οδηγούς μοτοσυκλέτας "Bolt" και "Win" από το να καταφεύγουν σε οποιαδήποτε πράξη βίας, αφού οι δύο πλευρές είχαν έντονη αντιπαράθεση στην παραλία Pattaya μπροστά από το Soi Six. .

Ευτυχώς, οι αστυνομικοί έφτασαν έγκαιρα στο σημείο και κατάφεραν να σταματήσουν και τις δύο πλευρές πριν γίνει οποιαδήποτε ζημιά. Οι δύο ομάδες των περίπου 70 οδηγών συμφώνησαν να διευθετήσουν τη διαφορά, τουλάχιστον εκείνη τη στιγμή, και ακολούθησαν χωριστούς δρόμους. Ωστόσο, τα προβλήματα μεταξύ τους παρέμειναν άλυτα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η Pattaya News πήρε συνέντευξη από τον Pol. Ο Αντισυνταγματάρχης Surachet Aneksri, αναπληρωτής επιθεωρητής του Αστυνομικού Σταθμού της Pattaya, σχετικά με τη διαμάχη και του είπαν ότι και οι δύο ομάδες συχνά μάλωναν για την υποτίμηση ότι έκλεβε η μια τους επιβάτες της άλλης και τη λεγόμενη περιοχή.

Είπε ότι οι αναβάτες της Win κατηγόρησαν τους αναβάτες Bolt ότι λειτουργούν χωρίς άδειες δημόσιας μεταφοράς, ασφάλιση, εγγραφή και πινακίδες που απαιτούνται από τη νομοθεσία της Ταϊλάνδης για να λειτουργούν ως πάροχοι υπηρεσιών δημόσιων μεταφορών. Από την άλλη πλευρά, οι αναβάτες του Bolt υποστήριξαν ότι ήταν ο μόνος τρόπος που μπορούσαν να συνεχίσουν να ζουν.

Ωστόσο, ο αντισυνταγματάρχης Surachet πρότεινε οι δύο ομάδες να διατηρήσουν την ειρηνική συνύπαρξη προς το παρόν καθώς μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την τουριστική βιομηχανία της πόλης.

Τούτου λεχθέντος, ο αντισυνταγματάρχης Surachet παραδέχτηκε ότι οι τακτικοί οδηγοί μοτοσυκλετών ταξί που εργάζονταν με έγκριση και άδειες πόλης ήταν τεχνικά στη σωστή πλευρά του νόμου, νομικά σοφοί.

Όσον αφορά τους οδηγούς ταξί μοτοσικλετών, είναι εντάξει να συνεχίσουν την κανονική τους λειτουργία, καθώς έχουν όλες τις κατάλληλες απαιτήσεις εγγράφων μεταφοράς, ωστόσο, για τους οδηγούς Bolt που λειτουργούν αυτήν τη στιγμή χωρίς συγκεκριμένους κανονισμούς και έγγραφα, παραβιάζουν το νόμο, επομένως εάν πιάστηκαν, θα πρέπει να ληφθούν νομικά μέτρα ανάλογα, προειδοποίησε ο αντισυνταγματάρχης Surachet.

Η αστυνομία της Πατάγια καταπολεμά τους οδηγούς Bolt και Grab εδώ και αρκετό καιρό στην Πατάγια. Η Grab πρόσφατα κατέβαλε προσπάθειες για να διασφαλίσει ότι οι οδηγοί της έχουν την κατάλληλη τεκμηρίωση, αλλά αυτό επηρέασε επίσης τον αριθμό των διαθέσιμων προγραμμάτων οδήγησης, οδηγώντας σε παράπονα από πελάτες.

Εν τω μεταξύ, η Bolt, η οποία δεν εδρεύει στην Ταϊλάνδη, δεν έχει συμμορφωθεί με διάφορους κανονισμούς και κανόνες μεταφοράς της Ταϊλάνδης, ισχυρίζεται η αστυνομία της Ταϊλάνδης. Ωστόσο, καθώς τα γραφεία και η διαχείρισή τους δεν είναι δομημένα ή φυσικά παρόντα στην Ταϊλάνδη, είναι δύσκολο να επιβληθεί.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.