Δύο Κινέζοι τραυματίστηκαν μετά από συντριβή SUV στη Λαμπάνγκ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Lampang Rescue

Λαμπάνγκ, Βόρεια Ταϊλάνδη –

Δύο Κινέζοι υπήκοοι τραυματίστηκαν μετά από συντριβή SUV στη Λαμπάνγκ.

Η ομάδα διάσωσης Lampang ανέφερε τη Δευτέρα (22 Μαΐουnd) στις 6:38 ότι ειδοποιήθηκαν για ατύχημα στη συνοικία Sop Prap. Έφτασαν στο σημείο για να βρουν ένα κατεστραμμένο SUV με πινακίδα κυκλοφορίας Chiang Mai στην άκρη του δρόμου.

Δύο τραυματίες είχαν κολλήσει μέσα στο SUV, οι οποίοι ήταν η οδηγός της κυρίας Liu Yan Qu, 37 ετών, και ο συνοδηγός της που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κύριος Chunming, 58 ετών.

Οι διασώστες χρησιμοποίησαν υδραυλικό κόφτη για να απεγκλωβίσουν τους δύο τραυματίες. Και οι δύο μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο.

Οι δύο τραυματισμένοι Κινέζοι υπήκοοι είπαν στην ομάδα διάσωσης ότι είναι πρώην Ταϊλανδοί που ζουν στο Τσιάνγκ Μάι και επισκέπτονταν τη Λαμπάνγκ. Οι ακριβείς συνθήκες πίσω από το ατύχημα και τι προκάλεσε, ωστόσο, δεν έγιναν αμέσως σαφείς.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The TPN National News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.