Ο εκλεγμένος βουλευτής της Pattaya παραπονιέται στον δήμαρχο για καθυστερημένο έργο Traffic Island στον δρόμο Thepprasit

ΦΩΤΟ: เรารักษ์พัทยา

Πατάγια -

Ένας εκλεγμένος βουλευτής από το κόμμα Move Forward (MFP) υπέβαλε καταγγελία εκ μέρους των κατοίκων της Πατάγια στον δήμαρχο της Πατάγια σχετικά με την καθυστερημένη κατασκευή νησιών κυκλοφορίας στην οδό Thepprasit.

Η κατασκευή εμπόδιζε την είσοδο και την έξοδο της οδού Thepprasit, η οποία στη συνέχεια δημιούργησε βαριά κυκλοφοριακή συμφόρηση σε όλη την περιοχή, είπε ο κ. Yodchai Puengporn, εκλεγμένος βουλευτής από το MFP που εκπροσωπεί την υποπεριφέρεια Nongprue του Chonburi, στον δήμαρχο της Pattaya Poramese Ngampiches χθες, Μάιο. 22η.

Είπε ότι τα αποφρακτικά οδικά έργα προκάλεσαν παράπονα και στους κατοίκους, οι οποίοι ζούσαν στην περιοχή υπό την ευθύνη του. Αυτός ήταν ο λόγος που έπρεπε να υποβάλει επείγουσα καταγγελία απευθείας στον δήμαρχο για να επισπεύσει το έργο το συντομότερο δυνατό, δήλωσε ο κ. Yodchai.

Μπορεί να είναι εικόνα 6 ατόμων, αίθουσα σύνταξης και κείμενο
ΦΩΤΟ: เรารักษ์พัทยา

Σχετικά με το έργο, ο Poramese εξήγησε ότι η κατασκευή νησιών κυκλοφορίας ήταν μέρος ενός έργου για την αναβάθμιση της οδού Thepprasit και των γύρω περιοχών για να φιλοξενήσει μελλοντικά υπόγεια ηλεκτρικά καλώδια για να αποφευχθεί η ανάγκη εκ νέου εκσκαφής.

Είπε ότι τα νησιά της κυκλοφορίας ήταν επίσης κρίσιμα για τη μείωση των ατυχημάτων στον δρόμο Thepprasit. ατυχήματα ήταν συχνά στην περιοχή λόγω της έλλειψης μεσαίων λωρίδων, φωτεινών σηματοδοτών και φώτων έκτακτης ανάγκης, είπε ο Poramese.

Η Poramese πρόσθεσε ότι διενεργήθηκαν έρευνες πριν από την κατασκευή για να συγκεντρωθούν σχόλια τόσο από το ευρύ κοινό όσο και από τις επιχειρήσεις και στις δύο πλευρές του δρόμου, και η πλειοψηφία είχε συμφωνήσει.

Μπορεί να είναι εικόνα 5 ατόμων και κείμενο
ΦΩΤΟ: เรารักษ์พัทยา

Συνολικά, ο δήμαρχος είχε αντιμετωπίσει τις ανησυχίες και αποδέχθηκε την καταγγελία. Υποσχέθηκε ότι θα εξετάσει το θέμα και θα εργαστεί για την επίτευξη καλύτερης κατανόησης με τους πληγέντες κατοίκους.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.