Η γυναίκα κλέφτης πορτοφολιών Πατάγια χτυπά και ξεφεύγει ξανά με ακριβά αντικείμενα αξίας 120,000 μπατ

Πατάγια -

Πιθανώς η ίδια γυναίκα που ήταν υπεύθυνη για τον προηγούμενο κλέφτη πορτοφολιών στην Πατάγια, χτύπησε για άλλη μια φορά, στοχεύοντας αυτή τη φορά μια τσάντα που περιείχε πολύτιμα αντικείμενα αξίας 100,000 μπατ και μετρητά 20,000 μπατ σε ένα μπαρ της Πατάγια αργά σήμερα, 21 Μαΐου.

Στις 00.06 π.μ. σήμερα, μια Ταϊλανδή, η κα Pattama Hansaer, υπέβαλε αναφορά σε έναν ανακριτή στο αστυνομικό τμήμα της Pattaya, ισχυριζόμενη ότι η τσάντα της περιείχε τέσσερα χρυσά φυλαχτά, δύο χρυσά δαχτυλίδια και πολλά σημαντικά έγγραφα αξίας 100,000 μπατ και 20,000 μπατ. σε μετρητά, είχε κλαπεί από άγνωστη γυναίκα.

Το 61χρονο θύμα είπε στην αστυνομία ότι η κλοπή έγινε στο Chick-N-Coop Bar στην Pattaya Second Road στην υποπεριοχή Nongprue της συνοικίας Banglamung της Pattaya. Η κα Pattama υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία της Pattaya μαζί με μια εγγραφή CCTV μέσα στο μπαρ.

Η κόρη της, η 44χρονη Παν Πον Πονγκσοπίτσιλπ, είπε στην αστυνομία ότι ο ένοχος μπήκε στο μπαρ ενώ η μητέρα της μπήκε στο μπάνιο. Ο κλέφτης, μια λεπτή και μελαχρινή γυναίκα, εκμεταλλεύτηκε στη συνέχεια εκείνη τη στιγμή για να αρπάξει το πορτοφόλι της κας Pattama που έμεινε σε ένα συρτάρι μέσα στην περιοχή του μπαρ πριν τραπεί σε φυγή.

Το περιστατικό ήταν παρόμοιο με το προηγούμενη υπόθεση κλέφτη εναντίον μιας άλλης γυναίκας θαμώνα του μπαρ, της κυρίας Siriphon Bussadee, 48 ετών. Η Ταϊλανδέζα υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία της Pattaya το βράδυ της Παρασκευής, 19 Μαΐου, υποστηρίζοντας ότι η τσάντα των 40,000 μπατ και πολλά ακριβά αντικείμενα της είχαν κλαπεί από έναν πάγκο μπαρ ενώ πήγαινε στο το μπάνιο.

Με βάση τα πλάνα CCTV και την υπόθεση της αστυνομίας της Πατάγια, ο ύποπτος σε αυτήν την υπόθεση πιστεύεται ότι είναι η ίδια λεπτής κατασκευής γυναίκα στη σημερινή υπόθεση.

Οι αρχές επιβολής του νόμου εργάζονται και στις δύο περιπτώσεις, αλλά ο ύποπτος εξακολουθεί να είναι ελεύθερος.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.